stiri rock

Concert STILLBORN de lansare a noului EP – „Intr-un vis”

Concert STILLBORN de lansare a noului EP – „Intr-un vis”
Vineri, 3 decembrie 2010, ora 21:00, STILLBORN lanseaza cel de-al doilea EP „Intr-un vis”, printr-un concert la “Clubul Taranului” din Piata Victoriei, Soseaua Kiseleff, numarul 3. Noul material discografic a fost inregistrat in perioada octombrie – noiembrie 2010 si se poate asculta si descarca de pe site-ul oficial al trupei www.stillbornband.ro la sectiunea DISCOGRAFIE.

Anul 2010 a fost plin de evenimente pentru STILLBORN. Au participat la primul festival open air, cu peste 10 000 de persoane in public, au lansat 6 piese noi si sunt castigatorii marelui premiu al concursului „Maximum Rock – Suport pentru Underground 2010“. De asemenea, presa de specialitate a afirmat ca trupa are una dintre cele mai bune voci feminine din rockul romanesc.

Daca vreti sa aflati ce noutati are trupa, ce vrea sa faca, ce vrea sa fie in viitor si mai ales cum se descurca patru rockeri cu o fata in trupa, sunteti invitati sa participati la evenimentul de lansare din Clubul Taranului, vineri, 3 decembrie 2010, incepand cu ora 21:00. Va veti intalni cu invitatii speciali ai formatiei si va vor astepta nenumarate surprize.
 
Trupa STILLBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.
   




MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Dragos P., at 16:27 |  November 30, 2010  | 0 Comentarii  | 2597 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert STILLBORN de lansare a noului EP – „Intr-un vis”

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri