stiri rock

Concert thrash metal cu Dimenzion Psychosphere și Mental Despair din Norvegia

Concert thrash metal cu Dimenzion Psychosphere și Mental Despair din Norvegia
Joi, 8 septembrie 2016 este seară thrash metal ȋn Club Black Helmets din București!

DIMENZION PSYCHOSPHERE (Norvegia): Deși provine din Norvegia, Dimenzion Psychosphere nu a mers pe mȃna black metalului. Din contră, directia grupului e thrash industrializat, groovy, combinat cu apariții scenice unice, un real soundtrack al apocalipsei. Cu o istorie de 16 ani și cu două albume foarte bine primite de presa de specialitate, Dimenzion Psychosphere ajunge ȋn premieră in Romȃnia, cu un show pe 8 septembrie, ȋn București.

MENTAL DESPAIR (Norvegia): Tȃnăra trupă norvegiană, Mental Despair vine cu un amestec tăios de thrash, groove și death metal, ȋntr-o manieră destul de modernă. Avȃnd ȋn spate un EP lansat ȋn 2014 („Another World”) și concerte alături de nume grele, de genul SepticFlesh, Taake, Kampfar, Sahg, Purified in Blood și Communic, Mental Despair pornește ȋn primul turneu, care va include și Bucureștiul.

BULLETPROOF (Romȃnia): „Beer and Rock’n’Roll” este starea de spirit a oricărei trupe de thrash metal care se respectă. Cu doar un an de activitate ȋn spate, dar cu un entuziasm contagios pentru concerte, Bulletproof se află ȋn fața celui mai important examen scenic din acest an, ȋmpărțind pentru prima oară scena cu două formații din străinătate!

-------------------------

Detalii eveniment: - CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti, nr. 23, București - mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăvești);
- Joi, 8 septembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului);
- Prețul biletului: 20 lei (la intrare, ȋn seara concertului, dar se accepta și rezervări, cu plata ȋn avans - relații la 0722.814.991).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La concert va fi stand de CD-uri și tricouri.

Precizare: Acest concert este non-profit, toate ȋncasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 60-a) / Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 12:04 |  July 12, 2016  | 0 Comentarii  | 2323 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert thrash metal cu Dimenzion Psychosphere și Mental Despair din Norvegia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri