stiri rock

Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion

Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion


Anul acesta trebuie  sa scurtam iarna si sa sarbatorim martisorul mai devreme, in stilul nostru caracteristic: „Metal Martisorul”.

Stay Metal Forever va invita sambata, 26 februarie, la Cage Club Bucuresti, pentru o zbenguiala ce va v-a alunga frigul din oase.

Vestitorii primaverii ce vor urca pe scena, dupa ora 20.00, sunt:

Voices of Silance,
Vepres,
Conflict Mental
si
Dark Fusion.


Pentru a va putea  face incalzirea in mod corect si regulamentar, va asteptam  in club incepand cu ora 18.30, ora  de acces pentru public.

Bilet: 10 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

 

Voices Of Silence
http://www.myspace.com/voicesofsilence


Trupa a fost fondata in 1994 iar primul  album avea sa iasa pe piata in 2002, cu titlul Thunderground, sub egida Promusic Prod., fiind urmat de o campanie destul de intensa de concerte.
In anul 2008 a fost lansat albumul „The Human Saga”, un album autoprodus, iar lansarea sa facut online pe site-ul oficial al trupei.
In anul 2009, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate, VOS a lansat albumul „The Human Saga” si pe suport CD, o editie limitata pentru fanii si prietenii trupei. 
VOS  declara pe site-ul oficial: „Per total in acesti ani am compus multe piese, si in ele am altoit tot ceea ce suntem noi: uneori critici, alteori sensibili, dar intru totul pozitivi, dornici de mai bine si de mai frumos, in aceasta lume de gri vulgar. Aceste piese sunt adevarata noastra biografie. In ceea ce priveste prezentul, momentan lucram destul de intens, incercam sa ne improspatam cat mai mult repertoriul, si speram ca publicul, de dragul caruia existam ca si formatie,  nu ne-a uitat in lunile in care nu ne-am urcat pe scena.”


Vepres
www.myspace.com/vepresband

Trupa cu experienta in underground-ul metalic romanesc abordeaza un death metal ce urmeaza linia Gorefest sau Benediction, dar riffurile grele ale death-ului au influente si din alte arii metalice, thrash sau black.
Vepres va transmit urmatorul mesaj: „Ritmurile va vor pune sangele in miscare si va vor face sa va dezlantuiti, intr-un concert la care suntem onorati sa participam alaturi de Voices of Silence, cu care am mai impartit scena in Bucuresti in 2009.”


Conflict Mental
http://www.myspace.com/conflictmental

„Dan, Achim "Sefu Manevrelor" de la Oltenita, Luchian si Dorin incearca sa se convinga ca Autodepasirea, Responsabilitatea si Bunul Simt sunt singurii zei carora ar trebui sa ne inchinam.
Suntem in stare sa ne schimbam. Suntem in stari, dar nu suntem in fapte. Suntem mai buni incepand de maine, suntem in viitor casabil si infantil. Suntem in ceasul 3653646546412098-lea. Suntem intr-o lupta interioara, continua. Suntem in stare sa invingem; suntem in stare sa ne invingem? Suntem cu totii in conflict mental.”

 

Dark Fusion
http://www.myspace.com/darkfusionromania

Infiintat  la sfarsitul anului 2009 , Dark Fusion se vrea a fi un proiect  menit sa trezeasca un pic de revolta in sanul oamenilor privind societatea in care ne aflam si sistemul din care facem parte fie ca vrem fie ca nu vrem. Practicand un stil destul de agresiv , o combinative de hardcore old school cu elemente de death si thrash metal, Dark Fusion , promoveaza libertate de exprimare si gandurile pe care le avem vis-à-vis de toate problemele care ne inconjoara fie ele sociale, economice, religioase sau militare. In acest moment trupa presteaza un fusion/hardcore/death metal.


Sursa: Stay Metal Forever
 



MAI MULTE DESPRE Conflict Mental, Vepres, Voices of Silence
Posted by Dragos P., at 15:54 |  January 10, 2011  | 0 Comentarii  | 3548 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concert Voices of Silence, Vepres, Conflict Mental si Dark Fusion

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri