stiri rock

Concerte aniversare Gothic cu L.O.S.T. invitati speciali

Concerte aniversare Gothic cu L.O.S.T. invitati speciali

In zilele de 22 si 23 decembrie Gothic si L.O.S.T. vor sustine doua concerte in Petrosani si Deva. Cele doua show-uri vor sarbatori 15 ani de activitate ai trupei Gothic, iar ziua de sambata 22.12 va reprezenta si aniversarea a 15 ani de la deschiderea clubului Barock (www.barock.iad.ro), unul din cele mai vechi cluburi de profil din tara.

Trupa Gothic despre concertul aniversar din Barock: “Totul a inceput acum 15 ani in 22 dec.92 cand 3 prieteni aflati la o bere in Barock, in ziua deschiderii acestuia, am hotarat sa incepem o trupa pe care s-o numim Gothic (eram toti fani Paradise Lost). Au urmat niste ani extraordinari, sute de concerte, presa, televiziune, radio, recunoastere nationala si nu numai. Dar nu am uitat niciodata de unde am plecat. Dupa un an de pauza ne simtim onorati sa revenim in Barock, pt o aniversare dubla si foarte simbolica pentru noi. Ii asteptam pe toti prietenii nostri la acest concert unic. Taly - Alin - Iojy - Dibo + special guests”. Mai multe informatii la www.myspace.com/gothicromania.

L.O.S.T. sunt in acest moment in studio pentru a inregistra noul album “Remains of Pain”, programat sa fie lansat la inceputul anului 2008. Detalii la www.myspace.com/lostromania si www.we-are-lost.com.



MAI MULTE DESPRE Gothic, L.O.S.T.
Posted by at 00:00 |  December 12, 2007  | 0 Comentarii  | 5444 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concerte aniversare Gothic cu L.O.S.T. invitati speciali

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri