stiri rock

Concertul Horizon of the Mute se mută în Club Hybrid

Concertul Horizon of the Mute se mută în Club Hybrid
 Pentru că Presa Pub s-a închis, concertul cu Horizon of the Mute şi Sphera Noctis se mută in Club Hybrid. Acesta se află în centrul Bucureştiului, pe strada Ion Câmpineanu, numărul 16. Celelalte date ale concertului rămân neschimbate. 

Horizon of the Mute este proiectul solo al lui Jani Koskela (ex-Let Me Dream, ex- 0 X í S T). Lansat în 2015, Horizon of the Mute propune un amestec de slow dark doom, death metal cu drone, industrial şi influenţe din muzica electronică. Versurile Horizon of the Mute se referă la explorarea necunoscutului. Aşadar, necunoscutul va fi expus publicului cu ocazia unui concert în Bucureşti, care va avea loc miercuri, pe 17 mai.
 
Copertă realizată de Peter Takács
 
O neaşteptată revenire pe scenă, după o pauză de 12 ani se va produce odată cu acest concert, unde opening act va fi Sphera Noctis. Pornită la drum ca o trupă pagan black metal, în 2017 Sphera Noctis se reinventează, propunând o nouă abordare, misterios învăluită în etichetarea „landscape metal”… O muzică originală, pentru un public cu gusturi fine! 
 
Accesul la acest concert se face pe bază de donaţie, iar fondurile strânse vor servi la acoperirea costurilor de transport şi cazare a muzicienilor.  
 
Evenimentul se desfăşoară sub marca Metal Under Moonlight. Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert veţi găsi noutăţi muzicale şi materiale de colecţie pe CD, plus alte articole de merchandise.
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Sphera Noctis
Posted by Gina S., at 16:04 |  May 11, 2017  | 0 Comentarii  | 2425 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul Horizon of the Mute se mută în Club Hybrid

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri