stiri rock

Concertul MEKONG DELTA de la Cluj, anulat

Concertul MEKONG DELTA de la Cluj, anulat

Comunicat Promusic Prod:

Ne pare rau, dar suntem obligati sa anuntam anularea concertului Mekong Delta ce trebuia sa aiba loc in data de 4 octombrie , la Cluj-Napoca. Asa cum a fost mentionat si in cazul concertului ce ar fi trebuit sa aiba loc la Bucuresti, organizat de un alt promoter, lipsa de profesionalism a “managementului” formatiei lasa foarte mult de dorit. Anuntul anularii concertului de la Cluj-Napoca vine la o zi distanta de anularea concertului din Bucuresti deoarece am incercat sa salvam acest concert, in primul rand pentru fanii care au raspuns pozitiv la acest eveniment.
Surprize din partea “managementului” au fost nenumarate, am trecut cu brio peste acestea, dar:
1. Faptul ca dupa nenumarate discutii pe e-mail cu “managerul” trupei (telefonul nu functioneaza pe motiv ca acesta nu cunoaste limba engleza la nivel conversational) acesta ne-a informat ca trupa va ateriza in data de 4 octombrie pe aeroportul Otopeni din Bucuresti la ora 14.15 si nu pe cel din Cluj sau din orasele invecinate.
2. Schimbarea line-up-ului formatiei, ba mai mult, in acest moment, “managementul” trupei nu cunoaste cine va fi noul chitarist care urma sa faca deplasarea in Romania sau daca acesta exista, dupa cum se poate vedea pe site oficial www.mekongdelta.eu/news.php
…sunt doar doua din aspectele pe care nu le putem intelege.

Toate acestea, dar si faptul ca nu dorim ca in ziua concertului sa apara alte surprize neplacute, au dus la decizia de a anula acest concert. Un nou concert cu Mekong Delta va fi posibil doar daca formatia isi va schimba managementul.

Ca atare, toti cei care si-au cumparat bilete pot sa-si recupereze banii INTEGRAL, NUMAI si NUMAI din locul de unde si l-au cumparat, pentru orice nelamurire va stam la dispozitie la adresa: info@promusicprod.ro .

Ne cerem scuze pentru eventualul deranj si va promitem ca pe viitor vom selecta mai riguros managementul formatiilor.



MAI MULTE DESPRE Mekong Delta
Posted by Klawz, at 00:00 |  October 01, 2008  | 0 Comentarii  | 2895 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul MEKONG DELTA de la Cluj, anulat

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri