stiri rock

Concertul SABATON - ELUVEITIE - WISDOM se intreapta spre un eveniment sold out!

Concertul SABATON - ELUVEITIE - WISDOM se intreapta spre un eveniment sold out!
Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire ce promoveaza ultimul material discografic intitulat Carolus Rex (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast). Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Chiar daca pana la startul evenimentului mai sunt 5 luni aproape jumatate de bilele, din cele 500 de bucati puse la vanzare, au fost epuizate, astfel ca ne asteptam ca acest eveniment sa fie unul Sold Out!

Sabaton 
este cea mai importanta formatie de power / heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal. Sabaton a lansat 7 materiale discografice ce aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe pe pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia si altele) sau la evenimente alaturi deformatii importante.

Line-up Sabaton 2012:
Joakim Brodén - vocals
Pär Sundström - bas
Chris Rörland - chitara
Thobbe Englund - chitara
Robban Bäck - tobe

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) si au urmatoarele preturi:

60 lei - primele 100 buc - Sold Out!

68 lei - urmatoarele bilete pana la data de 18 martie 2013

75 lei - in ziua concertului (19 martie 2013). Se achizitioneaza NUMAI de la
intrare.

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Eluveitie, Sabaton
Posted by H., at 10:57 |  October 23, 2012  | 0 Comentarii  | 3414 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul SABATON - ELUVEITIE - WISDOM se intreapta spre un eveniment sold out!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri