stiri rock

Concertul ‘The BIG FOUR’ din Bulgaria, transmis live in 800 de cinematografe din intreaga lume

Concertul ‘The BIG FOUR’ din Bulgaria, transmis live in 800 de cinematografe din intreaga lume
METALLICA, SLAYER, MEGADETH si ANTHRAX vor marca turneul istoric “The Big Four” printr-un eveniment international, concertul acestora din cadrul Sonisphere Bulgaria urmand sa fie transmis live in cinematografe din intreaga lume, in data de 22 iunie. Romania se afla pe lista tarilor care se vor bucura de acest mega – eveniment!

“The Big Four”, Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax vor oferi o ocazie unica fanilor din intreaga lume, aducand turneul European pe scena internationala, printr-o transmisie live prin satelit, in rezolutie HD.

Pentru fanii din Romania, transmisia acestor concerte din Bulgaria ofera o incalzire inainte de show-ul din cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, unde vor avea ocazia unica de a-si vedea idolii live pe aceasi scena, zguduind Capitala!

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc pana acum in Romania, aducand in fata publicului atat trupe ale momentului, cat si „greii” rockului ultimelor decenii. Alaturi de acestia, festivalul va include o serie de atractii suplimentare, care vor desavarsi atmosfera nonconformista specifica brandului Tuborg.

Concertele din data de 22 iunie din cadrul Sonisphere Festival din Sofia, Bulgaria vor fi transmise in acelasi timp in 450 de cinematografe din Statele Unite si in peste 350 de cinematografe din Europa, Canada sau America Latina. Inregistrarea evenimentului  va fi difuzata si in Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Biletele pentru evenimentul “The Big Four:  Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” au fost puse in vanzare vineri 21 mai in Statele Unite si se vor putea cumpara in restul lumii incepand cu data de vineri, 28 mai.

Pentru a vedea lista de cinematografe, inclusiv cele din Romania, va rugam urmariti www.thebigfourlive.com, unde fanii pot vedea si un trailer al evenimentului.

In decembrie 2009, cele patru trupe au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a concerta in cadrul Festivalurilor Sonisphere, in doar sapte tari din Europa. Acum, acest eveniment unic transmis din Sofia face posibila implinirea visului tuturor fanilor din lume, anume de a participa la acest turneu, chiar daca nu pot fi prezenti in Europa.

Lars Ulrich de la Metallica a declarat despre acest anunt istoric, "Cine ar fi crezut ca dupa 25 de ani de la infiintare, cele patru mari nume ale metalului nu numai ca vor fi prezente pe piata in continuare, mai populari ca niciodata si cantand impreuna in intreaga Europa, dar vor si avea parte de un eveniment international de asemenea anvergura!
Dave Mustaine de la Megadeth este si el extrem de incantat: “Inca nu m-am obisnuit pe deplin cu amploarea acestui eveniment, si pot sa spun ca sunt foarte bucuros ca fanii din intreaga lume vor putea pur si simplu sa mearga la cinema si sa participe la experianta unica de a vedea pe scena cel mai tare line-up  Heavy Metal din istoria lumii!

The Big Four: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” - digital cinema event este distribuit global de BY Experience.

Despre Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival
Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.
Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment

Sursa: D&D East Entertainment


MAI MULTE DESPRE Anthrax, Megadeth, Metallica, Slayer
Posted by Klawz, at 12:48 |  May 25, 2010  | 0 Comentarii  | 3323 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concertul ‘The BIG FOUR’ din Bulgaria, transmis live in 800 de cinematografe din intreaga lume

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri