stiri rock

Concurs ATARAXIA de la organizatorii concertului

Concurs ATARAXIA de la organizatorii concertului

Concursul are urmatoarele conditii de participare pentru cel interesat:

I.sa trimita un email pe adresa contact@donisart.ro pana la data de 5 septembrie, in care sa raspunda corect la intrebarea:

Cum se numeste noul album ce urmeaza sa apara al suedezilor Ordo Rosarius Equilibrio?

II.sa faca dovada participarii la seara Ataraxia printr-o serie si numar al biletului achizitionat de la distribuitorii oficiali;

III.sa treaca in corpul mesajului numele si prenumele, varsta si stiluri muzicale preferate.

Primii 99 de participanti cu raspunsuri corecte vor primi ulterior de la organizatori lista actualizata de unde isi vor putea alege cele 2 CD-uri, acestea urmand a fi inmanate in seara concertului, in sala Reduta. Pentru acest lucru va fi nevoie si de un act de identitate al castigatorului.

Mult succes!

Reamintim ca pretul biletului la acest eveniment este de 60 RON pana pe 20 august, dupa care acesta va fi de 70 RON. Numarul de bilete este egal cu numarul de scaune din sala teatrului, deci nu exista posibilitatea suplimentarii lor. La alegere, se poate sta si in loja, pe principiul primului venit…

Spectacolul va avea loc pe 20 septembrie, orele 20.00, in Brasov, in Centrul Cultural Reduta. Incepand cu 22.30, After Party in Musik Cafe, impreuna cu trupa si prietenii Serilor Speciale.

Distribuitori:

Reteaua Diverta, www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.beautyofpain.ro (Timisoara), www.bestial.ro (Titus-Bucuresti), www.bangyourbrain.com (Brasov) si www.valsesinistre.com (Zalau).

Va multumim,

Kogaionon & DonisArt
www.kogaionon.com
www.donisart.ro

 



MAI MULTE DESPRE Ataraxia
Posted by at 00:00 |  August 19, 2008  | 0 Comentarii  | 2362 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Concurs ATARAXIA de la organizatorii concertului

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri