stiri rock

CONTRADICTION este a doua trupă de thrash metal confirmată oficial la Rockin' Transilvania 2009

CONTRADICTION este a doua trupă de thrash metal confirmată oficial la Rockin' Transilvania 2009

Grupul german de thrash metal Contradiction va cânta pentru prima dată în România duminică, 14 iunie 2009, la Sibiu, în cadrul ediţiei a doua a festivalului Rockin' Transilvania. Contradiction este cea de-a cincea confirmare pentru ziua de duminică şi a doua trupă de trash metal care va cânta în acest an la festivalul Rockin' Transilvania.

Contradiction aparţine valului de trupe clasice de thrash metal din anii '80. În ultimii ani, grupul şi-a câştigat prin nenumăratele spectacole un bun renume ca şi excelentă trupă live. Wacken Open Air, RockHarz, Dong, un turneu european alături de Overkill şi "invitaţi speciali" în turneul european al grupului Sacred Reich, în săli de concerte vândute complet, precum şi turnee proprii, participări la numeroase alte festivaluri şi concerte au readus Contradiction puternic în atenţia presei şi a publicului. În acest an, la aniversarea celor 20 de ani de existenţă, Contradiction lansează un nou album de studio, „The Essence Of Anger”, care îi aşteaptă pe fanii genului cu 12 „bijuterii” thrash metal de calitate. Mai multe detalii despre Contradiction pe pagina oficială MySpace a grupului.

Biletele de intrare la Rockin' Transilvania 2009 sunt disponibile în întreaga ţară prin reţeaua Eventim, atât online pe www.eventim.ro, cât şi în magazinele Germanos, la preţul de 110 RON pentru biletele valabile numai pentru o zi (13 iunie sau 14 iunie) şi 150 RON pentru abonamente valabile pentru două zile (13 iunie şi 14 iunie). Menţionăm că acestea nu sunt preţurile finale şi că, pâna la data festivalului, preţurile biletelor vor creşte. Biletele sunt vândute şi internaţional, prin reţelele Eventim din alte ţări. Până acum, la Rockin' Transilvania 2009 au fost confirmate următoarele formaţii: Stratovarius (Finlanda), In Extremo (Germania), Jon Oliva's Pain (SUA), Bonfire (Germania), Destruction (Germania), Korpiklaani (Finlanda) şi Superbutt (Ungaria).

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.



MAI MULTE DESPRE Contradiction
Posted by Rockin' Transilvania, at 00:00 |  May 15, 2009  | 0 Comentarii  | 3639 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CONTRADICTION este a doua trupă de thrash metal confirmată oficial la Rockin' Transilvania 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri