stiri rock

Costin Chioreanu paraseste trupa CAP DE CRANIU

Costin Chioreanu paraseste trupa CAP DE CRANIU
Dupa mai bine de 4 ani petrecuti alaturi de colegii sai, Costin Chioreanu a decis sa renunte la postul de basist din Cap De Craniu. Decizia a fost luata dupa concertul incendiar sustinut de bucuresteni alaturi de Parway Drive. Singura declaratie oficiala legata de aceasta decizie, este urmatoarea:

 "Am trait multe amintiri frumoase impreuna cu acesti oameni deosebiti, am realizat multe impreuna, in toti acesti ani de cand ne stim, chit ca fost vorba de Cap De Craniu sau alte trupe in care am colaborat. Sunt mandru de tot ce am cladit impreuna si doresc sa le multumesc si pe aceasta cale pentru toate aceste frumoase momente si realizari. Din respect pentru ce am facut pana acum, incercand si sa fiu cat mai obiectiv posibil, sunt convins ca este mai bine, din acest punct, ca sa urmam cai diferite. Au nevoie de un om care sa fie 100% implicat fizic, dar mai ales spiritual in Cap De Craniu, lucru pe care eu nu il puteam oferi. Sunt convins ca o sa-l gaseasca si decizia mea, neplacuta pe moment,  va usura drumul trupei pentru atingerea urmatorului nivel".

Costin Chioreanu

Mai jos puteti vedea videoclipul piesei I'll Kill If I Live ce va figura pe albumul cu acelasi nume ce este prevazut a fi lansat in toamna acestui an prin intermediul Metalfan Records Division:

 


MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu
Posted by H., at 19:57 |  July 18, 2011  | 0 Comentarii  | 2391 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Costin Chioreanu paraseste trupa CAP DE CRANIU

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri