stiri rock

Costin Chioreanu (TWILIGHT13MEDIA) lanseaza cartea 'Golden Mean the Mixed Media Art of Costin Alexandru Chioreanu'

Costin Chioreanu (TWILIGHT13MEDIA) lanseaza cartea 'Golden Mean the Mixed Media Art of Costin Alexandru Chioreanu'
Artistul grafic roman Costin Chioreanu va lansa in cadrul editiei din anul 2015 a festivalului Roadburn din Tilburg, Olanda prima carte. Lucrarea va purta numele Magic as a Golden Mean the Mixed Media Art of Costin Alexandru Chioreanu si va fi editata cu ajutorul casei de discuri Svart Records.

Cartea este impartita in trei capitole si cuprinde lucrari pe care Costin Chioreanu le-a realizat sub umbrela Twilight13media in cei 12 ani de activitate.  Printre trupele cu care Costin Chioreanu a lucrat de a lungul timpului se numara nume precum Darkthrone, Ulver, At the Gates, Triptykon, Opeth, Mayhem, Grave, Aura Noir, Ava Inferi, Abnormyndeffect, Arch Enemy, Arcturus si multe altele. De asemenea, artistul a prezentat lucrari de ale sale in expozitii ce au avut loc in Saint Vitus bar din New York, SUA, in cadrul festivalului Roadburn din Tilburg, Olanda, cu ocazia editiei din anul 2014 a festivalului Hellfest din Franta.

In anul 2015 festivalul Roadburn va marca editia cu numarul 20. Evenimentul se va desfasura in perioada 9 - 12 aprilie 2015 la 013 venue din Tilburg, Olanda. Bilete pentru festival pot fi comandate AICI.


MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by H., at 16:45 |  December 04, 2014  | 0 Comentarii  | 2960 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Costin Chioreanu (TWILIGHT13MEDIA) lanseaza cartea 'Golden Mean the Mixed Media Art of Costin Alexandru Chioreanu'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri