stiri rock

CRADLE OF FILTH: nou album in toamna

CRADLE OF FILTH: nou album in toamna
Urmatoarea aparitie discografica a celor de la Cradle of Filth va purta numele "Thornography". Producatorul albumului este fostul chitarist Anthrax, Rob Caggiano, cel care a produs si "Nymphetamine".
"Thornography" va fi lansat prin casa de discuri Roadrunner pe 19 septembrie, iar printre piesele de pe disc se numara si: "Libertina Grim", "Tonight in Flames", "Cemetery and Sundown", "I Am the Thorn", "The Byronic Man" si "Temptation".
"The Byronic Man" va beneficia si de aportul vocii lui Ville Valo. De asemenea, trupa a mai colaborat pentru album cu Sarah Jezebel Deva si corul Lincoln Cathedral.

MAI MULTE DESPRE Cradle of Filth
Posted by Mikix, at 00:00 |  April 22, 2006  | 1 Comentarii  | 4242 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CRADLE OF FILTH: nou album in toamna

  • sunt un fan al trupei "Cradle Of Filth" este prea tare trupa aceasta...sunt multi in Botosani care asculta Cradle Of Filth...(cei care stau prin Magik black,Shogun,sau pe unire...nu manelistii care strica orashul...a fost super ca au organizat la noi in orash "heartrock 2007"...unde au fost trupe de calitate..ca "vita de vie" "niste baieti"-(cam atat a fost de calitate)...parerea mea...deci cum spuneam sunt multi care askulta muzica buna(rock)...shi care sunt de treaba in botosani...:D...dak vii in botosani cauta barul"Magik Black"...shi veti vedea:P...ce e in botosani:D...tuturor manelistilor le dau "sanatate la neamuri" adik le dau multa shi imbelsugata m**e...scuzati cuvantul...dar ma enerveaza toti ....

    1. Posted by picy... | 15 Iulie 2007 18:42
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri