stiri rock

Cristi Minculescu a iesit cu bine dintr-o noua operatie

Cristi Minculescu a iesit cu bine dintr-o noua operatie

Conform ziarului "Adevarul":
Ce-a dea doua operaţie la care solistul Iris a fost supus în această săptămînă este  considerată reuşită. O sursă din interiorul spitalului a declarat că operaţia „a ieşit foarte bine”. Această intervenţie chirurgicală exista în planificarea doctorilor dinainte de operaţia de transplant. Până acum, medicii se declară mulţumiţi de evoluţia lui Cristi Minculescu. Revenim cu detalii despre starea de sănătate a artistului.

Ieri-seară, Cristi Minculescu a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale. Doctorul Dorel Săndesc a declarat pentru „Adevărul“ că a vorbit cu profesorul doctor Pompiliu Piso, chirurgul de origine română care a făcut parte din echipa de medici, şi a primit câteva detalii despre starea de sănătate a lui Cristi Minculescu.

„Această a doua intervenţie este una de mică amploare, una de revizie, care are ca scop scoaterea câmpurilor şi a altor materiale care au fost puse în jurul noului ficat. Este o operaţie conform planului, în urma căreia se va stabili dacă mai este nevoie şi de o altă intervenţie“, a declarat ieri Dorel Săndesc.

„Ştiu că totul este bine şi că starea sa este stabilă“, a declarat liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu, care va pleca împreună cu ceilalţi membri ai formaţiei în Germania, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri seară, profesorul Pompiliu Piso, de la Spitalul Universitar din Regensburg, a anunţat că, din cauza diferenţei mari de greutate şi de volum a celor două organe, cel extirpat şi cel primit, solistul Iris ar putea fi supus altor intervenţii chirurgicale.



MAI MULTE DESPRE IRIS
Posted by Cynyc, at 00:00 |  March 27, 2009  | 0 Comentarii  | 2581 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Cristi Minculescu a iesit cu bine dintr-o noua operatie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri