stiri rock

CRISTI MINCULESCU are nevoie de un transplant de ficat

CRISTI MINCULESCU are nevoie de un transplant de ficat

Conform unei stiri publicta de Evenimentul Zilei:

În cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, medicul Dorel Săndesc, șeful secției de Terapie intensivă a Spitalului din Timișoara, a infirmat zvonurile potrivit cărora Minculescu ar suferi de ciroză avansată. Potrivit lui Săndesc, artistul are o boală polichistică hepato-renală, pe care a moștenit-o de la tatăl său, și are nevoie de un transplant de ficat. El a explicat că această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi în rinichi a unor chisturi, care evoluează. "Nu este nimic adevărat despre acest posibil cancer sau de ciroză. Boala aceasta are o evoluţie cronică. Se ştia de ea", a întărit Săndesc.
"Această boală cronică poate duce la afectarea funcţiilor organelor. Cu toţii am asistat la creşterea în volum a lui Cristi Minculescu, care a fost determinată de această boală", a explicat doctorul.
El a adăugat că Minculescu a fost pus pe o listă de așteptare, dar că au început demersurile pentru a se stabili dacă soția acestuia este compatibilă.
Recuperarea ar putea dura câteva luni.


Solistul trupei rock Iris se află în Germania, unde-şi face, la o clinică locală, situată lângă München, o serie de teste şi analize. Artistul s-ar putea întoarce în țară zilele viitoare.
Potrivit reprezentanţilor formaţiei, investigaţiile au fost necesare, având în vedere deteriorarea stării sale de sănătate. Managerul trupei, Cosmin Nicoară, a declarat că turneul pe care trebuia să-l înceapă trupa a fost anulat, însă concertul programat pe 2 martie, la Teatrul Național, va avea loc.



MAI MULTE DESPRE IRIS
Posted by Cynyc, at 00:00 |  February 12, 2009  | 2 Comentarii  | 3272 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CRISTI MINCULESCU are nevoie de un transplant de ficat

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri