stiri rock

Crows Crown, cȃştigătorii Wacken Metal Battle din Honduras, ȋn premieră la Bucureşti, pe 26 august

Crows Crown, cȃştigătorii Wacken Metal Battle din Honduras, ȋn premieră la Bucureşti, pe 26 august
 Vineri, 26 august 2016, Crows Crown (grup din America Centrală, cȃştigător la Wacken Metal Battle, ediţia de anul acesta) ajunge ȋn premieră la Bucureşti. Evenimentul este organizat sub egida serilor Metal Under Moonlight (ediţia a 59-a).

CROWS CROWN (death metal, Honduras) - Băieţii răi din ţara cu cea mai mare rata a criminalităţii de pe planetă ne vor arăta definiţia unui death metal energic - nu o simpla mască, ci chiar realitatea brutală. Trupa s-a format acum aproape un an ȋn Tegucigalpa. Muzicieni experimentaţi, proveniţi din alte formaţii ale Hondurasului, aceştia participă la finala zonală Wacken Open Air pe care o cȃştigă din prima, devansȃnd formaţiile din Costa Rica, Guatemala, El Salvador şi Panama. Ca urmare, ȋn august au cȃntat pe scena Wacken Open Air 2016, cȃntare care este urmată de un turneu european ce va include şi Bucureştiul, pe 26 august. 

WARHANGER (thrash metal, Bucureşti) - Trupă etichetată ȋn zona „new wave of thrash metal”, Warhanger activează de aproximativ un an pe scena autohtonă. Cu destule concerte ȋn spate şi melodii compuse ȋn acest timp, dar şi ȋn ciuda multor schimbări de formulă, scopul formaţiei a rămas acelaşi: să energizeze publicul pentru a intreține pofta de metale grele şi de bere.

DOWNFALL
(black metal, Bucuresti) - Formaţia a pornit la drum ȋn 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deşi intenţia a fost ca trupa să abordeze thrash-ul, ȋn 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuala direcţie muzicală: black metal. Treptat, se renunţă la preluări şi apar spre sfȃrşitul anului trecut primele cinci piese proprii. Trupa va cȃnta pentru a doua oară ȋn deschiderea unei formaţii străine, prima experienţă de gen fiind ȋn iunie, ȋntr-un show exploziv alături de Sudden Death. Concertul din 26 august va beneficia şi de un show de scenă special, in spiriul black metal-ului obscur.
 
-------------------------
Detalii despre eveniment: CLUB BLACK HELMETS (Str. George Ranetti nr. 23, Bucureşti);
Vineri 26 august 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului);
Mijloace de transport: autobuz 601, metrou Grozăveşti;
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert va exista un stand cu CD-uri şi tricouri. 

Sursa: Titus Constantinescu

 
Posted by Gina S., at 16:57 |  August 08, 2016  | 0 Comentarii  | 2120 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Crows Crown, cȃştigătorii Wacken Metal Battle din Honduras, ȋn premieră la Bucureşti, pe 26 august

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri