stiri rock

CRYPTOPSY, EXHUMED, AGATHOCLES live la Bucuresti: oferta speciala!

CRYPTOPSY, EXHUMED, AGATHOCLES live la Bucuresti: oferta speciala!
30.06.2013 CRYPTOPSY, Terminal Prospect @ tba
13.07.2013 EXHUMED, Cadavrul, Fecal Body Incorporated @ Private Hell
20.07.2013 AGATHOCLES, Spinecrusher @ Private Hell


Pentru ca tot mai multa lume este interesata sa participe la toate cele trei concerte pe care Axa Valaha Productions & Ribcage Booking le-au anuntat pentru aceasta vara, organizatorii au decis sa puna la dispozitia celor interesati un bilet combi, la pret redus, care sa ofere accesul la toate cele trei concerte succesive, pe 30 iunie cu CRYPTOPSY, pe 13 iulie cu EXHUMED si pe 20 iulie cu AGATHOCLES. Biletul combi va costa 90 de lei si se poate achizitiona pana pe data de 30 iunie 2013, prin comanda direct de la Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776) sau din Private Hell, direct de la bar. Numarul acestora va fi limitat la 100 de bucati. Reamintim ca accesul separat la fiecare dintre cele trei concerte este de 50 de lei pentru concertul Cryptopsy si de 25 / 30 de lei pentru concertele Exhumed si Agathocles.

De asemenea doua trupe romanesti au fost confirmate sa deschida cele doua concerte din Private Hell, astfel trupa constanteana Cadavrul va oficia in deschiderea recitalului Exhumed, iar thrasherii bucuresteni de la Spinecrusher se vor ocupa de incalzirea publicului cu ocazia concertului Agathocles.

Cele trei concerte anuntate sunt productii Axa Valaha Prods & Ribcage Booking, in parteneriat cu Private Hell Club si Green Sound Team.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Agathocles, Cadavrul, Cryptopsy, Exhumed, Spinecrusher
Posted by H., at 21:42 |  May 13, 2013  | 0 Comentarii  | 2563 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: CRYPTOPSY, EXHUMED, AGATHOCLES live la Bucuresti: oferta speciala!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri