stiri rock

Dacorum Halloween Party 4

Dacorum Halloween Party 4

31 Octombrie 2009, ceasurile 21 batute fix fiindca ai numarat clopotele… pasii tai se aud pe asfaltul umed… te grabesti… te uiti in spate… parca e o umbra in spatele tau… intra pe strada asta… parca sunt mai multi oameni acolo, in dreptul barului ala… poate ei te pot ajuta… te indrepti alergand spre ei… te bucuri cand vezi ca te-au observat si se uita la tine… cand ajungi insa aproape iti dai seama unde esti… si este prea tarziu sa mai faci ceva… ai ajuns la DAC MOTORS HALLOWEEN PARTY 4 !!!
Credeati ca anu’ asta scapati de cel mai tare party costumat al anului ?

Dupa 3 editii consecutive, Clubul Moto Dacic va asteapta la inca un Halloween Party unde fiecare trebuie sa isi puna la grele incercari urmatoarele:
  * *Imaginatia – fiindca vom premia cel mai reusit costum !*
  * *Urechile – fiindca vom avea in premiera un concurs de LIVE KARAOKE !*
  * *Ficatul – fiindca zau asa !*

Asa ca luati-va in dinti inima, la bani marunti ficatul, la brat pe cine vreti si acasa pe cine v-o place si hai sa ne distram cum trebuie sambata, 31 Octombrie, la Apasu Bar, in strada Economu Cezarescu 43, incepand cu orele 21 !

Sa fie stafie care va minte !

Pentru DAC MOTORS petrecerea de Halloween reprezinta deja o traditie. Aflata anul acesta la editia a 4-a, al 4-lea an consecutiv, Dacorum Halloween Party este un prilej de revedere a prietenilor si de distractie impreuna cu invitatii, fie ei motociclisti sau nu.

La ultima petrecere de acest gen, tinuta la aceeasi locatie cu cea din acest an, numarul participantilor a depasit cifra de 300 (coincidenta cu filmul purtand acelasi nume este pur intamplatoare, probabil ei s-au inspirat de la noi), conducandu-ne in mod natural spre decizia de a ne depasi realizarile si a oferi cea mai buna sarbatorire a unei nopti in care fiecare isi poate utiliza imaginatia, uimindu-si prietenii si distrandu-se pana in zori.

Va vor incanta auzul: C.O.D. si Richter 9.7

Pret bilet: de criza. Adica gratis.

Detalii: http://halloween.dacorum.roMAI MULTE DESPRE 9.7 Richter
Posted by Stay Metal Forever, at 00:00 |  October 22, 2009  | 0 Comentarii  | 1616 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Dacorum Halloween Party 4

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri