stiri rock

Damage Case şi Magazinu’ 51 vor deschide concertul de aniversare 20 de ani de Scandal, în Bucureşti

Damage Case şi Magazinu’ 51 vor deschide concertul de aniversare 20 de ani de Scandal, în Bucureşti
Scandal este, alături de Zob, probabil cea mai reprezentativă trupă punk rock românească încă activă. Înființată în 1997, la Bacău, inițial sub numele de Speedy Freak, Scandal a avut o evoluție meteorică, dar care a lăsat urme adânci în cadrul scenei punk locale la trecerea dintre milenii. După ce trupa s-a mutat în Londra și a lansat la începutul anului 2018 un album excelent, extrem de bine primit de media și de public, iată că a venit vremea să se întoarcă acasă și să aniverseze alături de prieteni cei 20 de ani petrecuți în slujba muzicii de protest.

Nemuritorul imn punk anti-miliție, „Patrula" se va auzi din nou la București, alături de piesele de pe noul album „On a Roll", dar și de piese clasice în limba română, în cadrul unui concert cu totul special. Va fi o adunare între și pentru prieteni vechi și noi, pentru că nimeni nu este ilegal, toată lumea e binevenită, oameni care îi cunosc deja pe cei patru „scandalagii” sau care vor să îi cunoască de data asta. O aniversare de 20 de ani e ca o viață de om, cu bune și cu rele, iar organizatorii Axa Valahă Productions & Ribcage Booking propun să ne aducem aminte despre cum era şi să ne bucurăm de prezent şi viitor împreună! Pe 2 iunie, adunarea se dă la Quantic pentru că „E vreme, vreme de Scandal”.
 
Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, „scandalagiii” vor veni direct din Londra pentru acesta. Alături de Scandal, pe scena din Quantic vor urca Damage Case (crossover thrash – Bacău / București) și Magazinu’ 51 (punk rock – Pitești / București), două trupe care funcționează după același tip de etică care i-a consacrat și pe cei de la Scandal. Ne dorim ca evenimentul să continue până dimineață cu șpriț, bere și voie bună pe ritmuri nebune de punk rock, oi! și ska.

Biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro:
- primele 50 de bilete au preţul special de 30 de lei (SOLD-OUT);
- preţul standard al biletelor este de 40 de lei, până pe data de 31 mai inclusiv;
- la intrare, în ziua concertului, biletele vor costa 50 de lei.
Acestea se găsesc online şi in reţeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara. Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în ţară.

În avanpremiera concertului Scandal, Axa Valahă Productions prezintă petrecerea oficială de warm-up, cu ajutorul prietenilor de la Trei Beţivi Bar (str. Vasile Lascăr 62), pe data de 1 iunie 2018, de la ora 20:00.
 

Sursa: Axa Valaha Productions


MAI MULTE DESPRE Damage Case, Magazinu' 51, Scandal
Posted by Gina S., at 14:23 |  May 21, 2018  | 0 Comentarii  | 2257 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Damage Case şi Magazinu’ 51 vor deschide concertul de aniversare 20 de ani de Scandal, în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri