stiri rock

Dan Iliescu (TIMPURI NOI) se alatura proiectului 'Stelele rockului romanesc'

Dan Iliescu (TIMPURI NOI) se alatura proiectului 'Stelele rockului romanesc'
 
TROOPER anunta o noua confirmare pentru STELELE ROCKULUI ROMANESC:  DAN ILIESCU (Timpuri Noi) se alatura celorlalte nume de prestigiu, deja confirmate pentru evenimentul care va avea loc pe 26 aprilie la Arenele Romane.
 
 
Coiotu’, solistul formatiei Trooper, spune: "Dan Iliescu este unul dintre cei mai importanti muzicieni pe care i-a dat Romania. Lucrurile pe care le-a realizat alaturi de Timpuri Noi reprezinta adevarate pietre de hotar in peisajul muzical de la noi. Am spus mereu ca muzica scrisa de Dan Iliescu a fost cumva inaintea vremurilor. Absolut geniala!
 
 
Iar de la Balaurul aflam ce inseamna prezenta lui Dan Iliescu pe scena de la Arenele Romane: "este o mare onoare pentru noi faptul ca Dan a acceptat sa se alature acestui proiect - Stelele Rockului Romanesc.Va pot spune ca mai avem cateva surprize pentru fanii muzicii rock. Vom transforma seara de 26 aprilie intr-o poveste de neuitat."
 

26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! Trooper prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare! 
 
Recitalul TROOPER se va imbina cu momente unice in care pe scena vor urca Cristi Minculescu & Nutu Olteanu (ex-Iris),  Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact) si Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau „Gurita” (Krypton) si Dan Iliescu (Timpuri Noi).
 
Pe 26 aprile veti calatori in timp cu „Trenul Fara Nas”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile,” ii veti regasi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” si „Stan”, iar la final veti fi “Tari ca muntii”!
 

 
Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

Categoria 2 – 50 lei – acces general

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro
 
 


MAI MULTE DESPRE Timpuri Noi, Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 12:55 |  February 12, 2014  | 0 Comentarii  | 2557 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Dan Iliescu (TIMPURI NOI) se alatura proiectului 'Stelele rockului romanesc'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri