stiri rock

DANKO JONES deschide concertul GUNS N’ROSES de la Bucuresti

DANKO JONES deschide concertul GUNS N’ROSES de la Bucuresti
Concertul Guns N’Roses care va avea loc pe 21 septembrie la Romexpo, va fi deschis de trupa canadiana Danko Jones.
Formata in 1996 in Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existenta cantand in SUA si Canada in deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscuta este Nickelback. Desi initial Danko Jones nu si-a propus sa lanseze albume, ci doar sa cante live bazandu-se pe promovarea pe care le-o vor face fanii, pana la urma au lansat 13 albume in cei 14 ani de cariera. Faima grupului a crescut, astfel incat acesta a avut aparitii la multe festivaluri internationale, incluzand celebrele Rock am Ring si Rock im Park din Germania sau  Download, Leeds si Reading din UK.
In ultimul an Danko Jones a fost open-act pentru Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N’Roses si Sebastian Bach.

Conform site-ului official al grupului (www.dankojones.com) “acum 12 ani Danko Jones era un leu flamand incercand sa depaseasca piata stagnanta a indie-rock-ului canadian. Astazi este un animal bine hranit care imparte scena in mod frecvent cu artisti ca Axl Rose sau Lemmy Kilmister. Este un artist de top in Europa si si-a adaugat si titlurile de <Artist al cuvantului>, <Jurnalist de muzica> si <Animator radio international> la formidabila sa lista de alias-uri (The Mango Kid, Dr. Evening, The Brown Panther).”
Solistul grupului, Danko Jones, este un cunoscut om de radio, dar si un apreciat jurnalist. Articolele lui apar in reviste precum Rock Hard (Germania), Guitar for the Practicing Musician (Germania), Rockstar Magazine (Elvetia), Close-Up Magazine (Suedia) si RockZone Magazine (Spania).

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses se gasesc in exclusivitate prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Exista trei categorii de bilete:
VIP - tribuna, in functie de pozitionare: 266,3 lei si 298,2 lei 
Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei
Normal Circle - 127,8 lei.

Guns N’Roses la Bucuresti este un eveniment prezentat de D&D East Entertainment.




MAI MULTE DESPRE Danko Jones, Guns N'Roses
Posted by Dragos P., at 13:07 |  August 24, 2010  | 0 Comentarii  | 3268 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DANKO JONES deschide concertul GUNS N’ROSES de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri