stiri rock

Datele turneului de lansare a albumului „Hybrid” şi alte lucruri noi de la Krepuskul

Datele turneului de lansare a albumului „Hybrid” şi alte lucruri noi de la Krepuskul
Pe 3 noiembrie a apărut cel de-al treilea material discografic al trupei stabilite în zona Cluj-Napoca, Krepuskul, care marchează o existenţă de 10 ani pentru acest grup orientat spre death metal modern, cu ceva influenţe care diversifică elementele metal din piese, făcând ca lucrurile să capete şi accente metalcore. Albumul „Hybrid” a fost îngregistrat în zona de baştină a membrilor, la Liveset Studio, iar de mastering s-a ocupat Alessio Garavello (Dragonforce) de la Rogue Studio.

Oferit de label-ul britanic Morning Star Heathens Music Group, „Hybrid” poate fi comandat sau ascultat la streaming pe Spotify, Deezer şi alte platforme ca acestea. Primul single cu videoclip, „The Disciples” a apărut în septembrie, iar de curând, Krepuskul a anunţat un nou videoclip printr-un teaser, realizat şi de data aceasta de Twilight13Media. Noul clip va reprezenta piesa „Hybrid High Breed” şi va fi lansat pe 29 noiembrie.
 
 
După câteva party-uri de lansare în Cluj-Napoca, Baia Mare sau Zalău, Krepuskul continuă să prezinte noul material prin diferite oraşe din ţară după cum urmează: joi, pe 30 noiembrie la Piteşti, în club Hush; pe 1 decembrie în Fabrica din Bucureşti; pe 2 decembrie trupa va deschide concertul lui Kempes din Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea; pe 8 decembrie la Arad, în club Flex; pe 9 decembrie la Timişoara în Daos; iar pe 16 decembrie în Metal Bunker din Craiova.
 


MAI MULTE DESPRE Krepuskul
Posted by Gina S., at 14:25 |  November 27, 2017  | 0 Comentarii  | 2525 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Datele turneului de lansare a albumului „Hybrid” şi alte lucruri noi de la Krepuskul

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri