stiri rock

Deep In The Underground: ultimele detalii

Deep In The Underground: ultimele detalii
Iata ca mai sunt doar doua zile pana la Deep In The Underground, eveniment ce va va avea loc la Centrul Cultural Reduta din Brasov in seara de vineri, 7 mai.

Astfel, evenimentul ce se va afla la granita dintre genuri va decurge conform urmatorului program:

Ora 18,00 - Deschiderea portilor.

Ora 19,00 - Proiectii Amarthalos. Vom putea patrunde in universul mistic si transcendental al muzicianului ce se ascunde in spatele proiectului. Va fi un show relaxant dar in acelasi timp incitant.

Ora 19,20 - Searing Blaze ne vor incanta cu piese bombastice si atmosferice, dovedind ca intoarcerea la muzica facuta de dragul muzicii va da o noua nuanta metalului brasovean si nu numai.

Ora 20,15 - Grimegod se vor dezlantui in forta purtandu-ne prin intreaga discografie a trupei, lasandu-ne sa cautam intelesul vietii prin intermediul unei muzici pesimiste si violente dar melodioase.

Ora 21,30 - Lao si Hteththemeth ne vor imbratisa cu sunete calde si reci deopotriva, ne vor spune povesti parca dintr-o alta lume intr-un spectacol unic presarat cu multe elemente vizuale inedite. De altfel artistul va lansa cu ocazia acestui eveniment si un CD - Compilatie impreuna cu Amarthalos, un produs ce contine unele dintre cele mai apreciate piese ale muzicienilor.
 
Trupele sunt pregatite sa suntina un recital memorabil, pe care nici un spectator nu-l va regreta. Va fi o seara unica, intr-un decor unic, intr-un oras ce va asteapta cu bratele-i deschise pentru a va oferi un gust metalic unic.




MAI MULTE DESPRE Grimegod, Searing Blaze
Posted by Dragos P., at 21:03 |  May 05, 2010  | 0 Comentarii  | 1667 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Deep In The Underground: ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri