stiri rock

DEICIDE: exclusi din festivalul Hellfest din cauza unor profanari de morminte

DEICIDE: exclusi din festivalul Hellfest din cauza unor profanari de morminte

Deicide au fost scosi de pe lista trupelor ce vor canta anul acesta in cadrul festivalului Hellfest din Clisson, Franta.
Decizia organizatorilor a fost cauzata de presiunile facute de autoritatile locale in urma recentelor profanari de morminte.

In februarie, intr-un cimitir de langa Nantes au fost gasite mai multe morminte profanate, pe ele fiind scris "When Satan Rules His World". Dupa ce autoritatile au descoperit ca inscriptia este titlul unei piese Deicide, in presa au aparut mai multe articole despre satanisti, despre Deicide si despre legaturile dintre metalul extrem si satanism.

Organizatorii festivalului au declarat ca au decis sa anuleze aparitia trupei in cadrul evenimentului avand in vedere recentele intamplari si au motivat ca nu doresc sa aiba probleme. Acum ei cauta o alta trupa ce ii va inlocui pe Deicide.

Nu este pentru prima oara cand Deicide au astfel de probleme. In februarie anul acesta, Deicide a mai avut un concert anulat in Chile din cauza aversiunii populatiei fata de astfel de trupe, dupa ce in urma cu doi ani un fan Deicide a ucis un preot catolic si apoi s-a sinucis.MAI MULTE DESPRE Deicide
Posted by Mikix, at 00:00 |  March 21, 2006  | 0 Comentarii  | 5231 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DEICIDE: exclusi din festivalul Hellfest din cauza unor profanari de morminte

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri