stiri rock

Despre lansarea noului album Gothic, ȋn Bucureşti

Despre lansarea noului album Gothic, ȋn Bucureşti
 Trupa GOTHIC din Petroşani revine ȋn Bucureşti pentru a lansa mult aşteptatul album „Demons”, pe data de 10 februarie ȋn Club Fabrica. Ȋn deschidere vor cȃnta prietenii de la L.O.S.T.. Este un concert de neratat, care va fi presărat cu foarte multe suprize ce vor fi anunţate pe parcurs. Pȃnă atunci, fiţi cu ochii pe pagina evenimentului pentru a fi la curent cu noutăţile. 
 



 
══════════════
 
BILETE:
20 de lei - presale ȋn reţeaua iabilet.ro;
25 de lei - la intrare, ȋn ziua concertului.
 
Biletele se găsesc ȋn format electronic pe www.iabilet.ro, ȋn reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lȃngă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), Hard Rock Cafe, dar şi la Clubul Quantic, precum şi in ziua concertului la intrare ȋn Club Fabrica.


DATA şi LOCUL:
Vineri, 10 februarie 2017, ora 19:00;
Bucureşti, Club Fabrica - Str. 11 Iunie, nr. 50.
 
══════════════
 
GOTHIC este una dintre trupele de referinţă pentru muzica metal din Romȃnia. Trupa a fost ȋnfiinţată ȋn decembrie 1992 de Alin Petruţ ȋn oraşul Lupeni (Hunedoara). Activȃnd aşadar de peste 20 de ani, trupa a prestat peste 500 de concerte atȃt ȋn ţară cȃt şi ȋn străinatate, avȃnd peste 100 de apariţii difuzate ȋn emisiuni de specialitate pe posturile naţionale de radio şi televiziune, cȃt şi ȋn articole şi interviuri apărute ȋn cele mai mari publicaţii din Romȃnia şi străinătate. 
 
Albumul de debut, „Touch of eternity” (1998 - Bestial Rec.) a fost unul dintre cele mai bine vȃndute albume din metal-ul romȃnesc ȋn anii ‘90, piese ca „Anguish”, „Regrets” şi „Memorial Winter” devenind adevărate hituri cȃntate ȋn cor de fani la concertele trupei. Celebra publicaţie germană Metal Hammer a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
 
Ȋn 2012, Gothic a cȃştigat concursul WACKEN METAL BATTLE, competiţie naţională, ajungȃnd să concerteze cu succes la Wacken Open Air. Ȋn 2015 trupa a intrat din nou ȋn studioul Consonance din Timişoara pentru a ȋnregistra tobele la noul album, „Demons”. Celelalte intrumente au fost ȋnregistrate ȋn studioul trupei, albumul fiind mixat de Alin Petruţ ȋn colaborare cu Nimrod Szedlacsek (Corvin Studio Cluj). Ȋn octombrie 2016, formaţia a anunţat colaborarea cu Loud Rage Music, pentru distribuţia acestui nou album.
 
Formația L.O.S.T. a luat ființă în martie 2004, după una din repetițiile formației Abigail în care activau în acel moment trei dintre membri (Vlad, Dragoș, George). După scurt timp, BB Hanneman, de asemenea fost coleg cu cei trei, se alătură trupei. Având membri cu o experiență îndelungată în scena românească, de peste 20 ani, ce a cuprins, printre altele, numeroase premii la festivaluri, apariții radio-TV precum și patru albume înregistrate anterior cu Abigail, Cronos, Dies Irae și Warganism, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid în underground, toate concertele fiind foarte reușite și cu un nucleu de fani devotați în continuă creștere.
 
Trupa a susţinut concerte ȋn intervalul 2005-2016 alături de trupe ca Obituary, Behemoth, Dismember, Rage, Orphaned Land, Aborted, SepticFlesh, The Haunted, Destruction, Helloween, Testament, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom, Hammerfall, Moonspell, Lake of Tears, Hypocrisy, Amorphis sau Cannibal Corpse.
 
Cel mai nou produs discografic al trupei este un album live „L.O.S.T. Live at Metalhead Meeting”, lansat în luna februarie 2014 și promovat printr-o serie de concerte în Romania și Bulgaria, astfel aniversând și 10 ani de activitate ai trupei. Ȋn luna iulie 2016, trupa a lansat un nou single şi videoclip, „World War Cup”, melodie de pe coloana sonoră a scurtmetrajului animat cu acelaşi titlu, ce va fi lansat la finalul anului, iar ȋn octombrie 2016, a participat cu melodia „Heed the Call” la albumul „Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”.

Sursa: Mihai Ilie | Final Step Productions


MAI MULTE DESPRE Gothic, L.O.S.T.
Posted by Gina S., at 12:27 |  November 21, 2016  | 0 Comentarii  | 2685 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Despre lansarea noului album Gothic, ȋn Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri