stiri rock

DESTRUCTION: confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

DESTRUCTION: confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

Legendarul grup german de thrash metal DESTRUCTION este confirmat oficial la ediţia a doua a festivalului Rockin' Transilvania, care se va desfăşura în weekend-ul 12-14 iunie la Sibiu, pe Stadionul Municipal. Destruction vor urca pe scena festivalului în ziua de duminică, 14 iunie.

Au existat încă de anul trecut discuţii cu agentul grupului, în vederea participării la Rockin' Transilvania. Membrii grupului Destruction şi-au exprimat de altfel dorinţa de a cânta la Sibiu încă din anul în care Sibiul a fost Capitală Culturală a Europei. Organizatorii festivalului Rockin' Transilvania au plăcerea deosebită de a le acorda celor de la Destruction şansa de a se reîntâlni cu publicul românesc, de această dată într-un spectacol de excepţie în aer liber.

Cu 27 de apariţii discografice în aproape 27 de ani de activitate, Destruction sunt, alături de Kreator şi Sodom, un nume clasic al muzicii thrash metal, fiind unul dintre cele mai de succes grupuri germane ale genului, la scară internaţională. Entuziaşti şi creativi, Destruction sunt unul dintre cele mai des întâlnite nume pe afişele marilor festivaluri rock. În acest an, alături de festivalul Rockin' Transilvania, în secţiunea de concerte de pe pagina oficială Destruction (www.destruction.de) se regăsesc numele unor importante festivaluri europene, printre care Hellfest (Franţa), Metalway (Spania). Metalcamp (Slovenia) şi celebrul Wacken Open Air (Germania). Cel mai nou album de studiou al grupului, intitulat D.E.V.O.L.U.T.I.O.N. şi apărut în vara anului trecut la casa de discuri AFM Records s-a bucurat de multe critici pozitive şi de aprecierea fanilor muzicii thrash metal. Iată de ce se poate spune că Destruction îşi continuă cariera muzicală cu succes şi cu aceeaşi energie şi creativitate care i-a caracterizat dintotdeauna.

Biletele de intrare la festivalul Rockin' Transilvania vor fi disponibile în cel mai scurt timp în întreaga ţară. Revenim în curând cu informaţii precise în acest sens, precum şi cu noi confirmări la Rockin' Transilvania 2009. Precizăm că headlinerii ediţiei din acest an a festivalului nu au fost anunţati încă şi că organizatorii mai pregătesc câteva surprize plăcute fanilor muzicii rock din România!

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.MAI MULTE DESPRE Destruction
Posted by Rockin' Transilvania, at 00:00 |  April 28, 2009  | 4 Comentarii  | 3464 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DESTRUCTION: confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri