stiri rock

Detalii complete despre evenimnetul ARKTAU EOS la Bucuresti

Detalii complete despre evenimnetul ARKTAU EOS la Bucuresti
The Invisible Guest va invita in Club Fabrica, pe data de 20 Octombrie 2012, pentru a lua parte la un eveniment special ce va prezenta rodul unei colaborari intre misteriosii finlandezi Arktau Eos si artistul roman Costin Chioreanu. Evenimentul marcheaza lansarea oficiala a noului album de studio, intitulat IOH-MAERA.

In timpul show-ului Arktau Eos, Costin Chioreanu va picta, materializand astfel conceptele si povestile ce bantuie abstractul peisaj sonic IOH-MAERA.

In aceeasi seara, inaintea concertului, va avea loc si o expozitie semnata de acelasi artist roman, intitulata The Five Phases of Ioh ce va contine 5 lucrari de grafica, in stransa legatura cu piesele noului album Arktau Eos. IOH-MAERA este in sine un concept greu de tradus. IOH este un cuvant descoperit in vis, ce semnifica o anumita stare negativa. IOH este atunci cand luema doarme si visele traiesc.

Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19:00, expozitia va incepe la ora 20:00 iar concertul + happening la ora 21:00.

Pentru cei care vor face rezervare pe adresa invisibleguest@yahoo.ro pana pe data de 1 Octombrie 2012, pretul unui bilet este 30 lei. In ziua evenimentului intrarea va costa 40 lei.

Pentru rezervari trimiteti un email la adresa invisibleguest@yahoo.ro cu subiectul ARKTAU EOS - in care sa specificati numarul de bilete pe care doriti sa il rezervati precum si numele dumneavoastra complet.
Sursa: Twilight13media
Posted by H., at 23:04 |  September 03, 2012  | 0 Comentarii  | 2553 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii complete despre evenimnetul ARKTAU EOS la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri