stiri rock

Detalii pentru concertul Goodbye to Gravity, Voodoo si Breathelast - astazi in Club Mojo, Bucuresti

Detalii pentru concertul Goodbye to Gravity, Voodoo si Breathelast - astazi in Club Mojo, Bucuresti
Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast vor concerta astazi in Mojo Music Club din Bucuresti (str. Gabroveni, nr. 14). Accesul in club se va face de la ora 20:00, iar intrarea va fi de 20 de lei.

Programul serii va fi:

20:00 - Open doors
20:30 - Breathelast
21:30 - Voodoo
22:30 - Goodbye To Gravity

Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM (care au cantat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum JUDAS PRIEST, MANOWAR, HELLOWEEN, RAGE, EVERGREY etc) si castigatorul editiei 2008 a concursului TV Megastar, Andrei Galut. Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B'estfest si Romanian Rock Meeting, Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania. Albumul de debut al trupei, a fost masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator) in Fascination Street Studios, Suedia si va fi lansat anul acesta.
http://www.facebook.com/goodbyetogravity

BreatheLast au lansat in ianuarie 2012 EP-ul de debut ce poarta numele trupei si pregatesc un al doilea material. Breathelast s-a format in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei, intr-o directie unica, cu un sunet concret. O parte din membrii Side FX, (Ionut “Karlos” Cojocaru, Vali Birsan, Andrei Mihai Ionut) formeaza Breathelast, proiect de post hardcore, separandu-se definitiv de proiectul Side FX.
http://www.facebook.com/Breathelast

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi:Cristi-tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian- fost concurent la „scoala vedetelor” , Cosmin - un chitarist experimentat, implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks si Matei - un basist extraordinar care studiaza regie si film. Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.
http://www.facebook.com/vo0do0.band

 
Sursa: Goodbye To Gravity


MAI MULTE DESPRE Breathelast, Goodbye to Gravity, Voodoo
Posted by H., at 09:18 |  September 27, 2012  | 0 Comentarii  | 2895 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii pentru concertul Goodbye to Gravity, Voodoo si Breathelast - astazi in Club Mojo, Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri