stiri rock

Detalii privind accesul la concertul PAUL GILBERT

Detalii privind accesul la concertul PAUL GILBERT

Gasiti mai jos ultimele detalii privind concertul Paul Gilbert, din data de 17 octombrie, de la Becker Brau Live Music Club, cat si regulile de acces.

Astfel, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 18.00, iar de la ora 20.00 vor urca pe scena trupa Asha, alaturi de invitatul special Christian Becker. De la ora 21.00, scena va fi preluata de Paul Gilbert, care promite publicului un concert cu adevarat deosebit.

REGULI ACCES

Participantii la concertul Paul Gilbert sunt rugati sa se conformeze urmatoarelor cerinte, in vederea bunei desfasurari a evenimentului : 

- sa nu aiba asupra lor aparate de filmat. In schimb, este permis accesul in sala cu orice fel de aparatura foto, inclusiv profesionala.
- sa prezinte bilet sau invitatie valabila;
- sa nu vina la eveniment in stare vadita de ebrietate;
- sa nu aiba asupra lor sticle cu lichid (apa, suc, alcool etc). 
- sa nu aiba asupra lor obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase (cutite, spray iritant-lacrimogen, arme etc);
- sa nu genereze si sa nu participe la scandaluri;
- sa se supuna controlului corporal;
- in cazul unei probleme care sa necesite evacuarea salii, sa nu intre in panica si sa asculte indicatiile agentilor de ordine si a celorlalte structuri implicate in buna desfasurare a evenimentului

De asemenea, organizatorii roaga spectatorii care ocupa locuri la mese in partea de jos a salii sa nu se ridice in picioare,  pentru ca si ceilalti din spatele salii sa poate vedea spectacolul in conditii optime.

Va rugam sa apelati la organizatori sau la echipa de securitate in cazul in care sesizati oricare dintre urmatoarele nereguli:

- bilete vandute la suprapret de catre persoane neautorizate;
- acte de vandalism;
- tentative de furt sau furturi propriu-zise;
- violente de orice fel;
- persoane care nu se simt bine si necesita ingrijire medicala.

Va reamintim ca Becker Brau Live Music Club va invita in data de 17 octombrie la un concert extraordinar sustinut de faimosul chitarist Paul Gilbert (ex Racer X si Mr. Big), aflat in premiera absoluta in Romania.

Cei care se grabesc inca pot cumpara bilete de la magazinele Diverta si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 70 de lei.

Concertul Paul Gilbert este realizat cu sprijinul ARTMANIA si First Contact Agency.

Mai multe detalii pe www.paulgilbert.com si www.paulgilbert.artmania.ro



MAI MULTE DESPRE Paul Gilbert
Posted by at 00:00 |  October 13, 2008  | 0 Comentarii  | 2628 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii privind accesul la concertul PAUL GILBERT

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri