stiri rock

DIE TOTEN HOSEN la ARTmania Festival 2012

DIE TOTEN HOSEN la ARTmania Festival 2012

Die Toten Hosen vine in august la Sibiu cu un palmares impresionant dobandit in 30 de ani de experienta: 14 albume de studio, peste 1 000 de concerte si 15 milioane de albume vandute. Cea de-a saptea editie a festivalului ARTmania isi va incheia prima zi de concerte din Piata Mare pe ritmurile celei mai populare trupe din Germania in premiera absoluta pe pamant romanesc.

In 2012, Festivalul ARTmania de la Sibiu va avea loc in perioada 6 – 12 august si va oferi iubitorilor de arta un program cultural variat ce va include concerte, expozitii, workshop-uri si alte evenimente speciale dedicate artelor frumoase. Concertele din Piata Mare vor avea loc in zilele de vineri si sambata, 10 si 11 august.

Die Toten Hosen va canta vineri, in jurul orei 22:00, in cea mai frumoasa piata publica din Romania. Pushed Again, Hier Kommt Alex, Zehn Kleine Jägermeister si multe alte melodii consacrate vor fi ascultate live la Sibiu. Delain va urca pe scena din Piata Mare sambata, 11 august, in timp ce norvegienii de la Trail of Tears vor da startul concertelor din Piata Mare vineri, 10 august 2012.

Die Toten Hosen, asa cum nemtii inteleg sintagma in sensul de plictiseala, a avut mare grija sa-si traiasca la maxim zilele si sa agite spiritele in Germania si nu numai. Aproape in fiecare an al carierei, Die Toten Hosen a zguduit pamantul prin ritmuri, mesaje sau pur si simplu, atitudine punk.

Vara anului 2012 se prezinta cu Die Toten Hosen in rolul de headliner la Rock Am Ring, Rock Im Park si la ARTmania Festival. Trupa aniverseaza 30 de ani de existenta in aprilie, lanseaza un nou album dupa patru ani de la ultimul si se pregateste pentru noi aventuri muzicale.

Biletele si abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate din retelele magazinelor Diverta si Eventim si online, prin shop.artmania.ro, eventim.ro sau myticket.ro, la pretul de 80 lei pentru abonamente si 70 lei pentru bilete in luna februarie. In martie si aprilie, abonamentul va costa 110 lei, iar biletul 80 lei. In mai si iunie: 130 lei/abonament si 90 lei/bilet, urmand din iulie si pana in ultima zi a festivalului un abonament sa coste 150 de lei, iar un bilet sa coste 100 de lei.

Proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Posted by Ella, at 23:24 |  February 05, 2012  | 0 Comentarii  | 1448 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIE TOTEN HOSEN la ARTmania Festival 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri