stiri rock

DIRTY SHIRT: castigatorii W.O.A. Metal Battle Romania

DIRTY SHIRT: castigatorii W.O.A. Metal Battle Romania
Grupul Dirty Shirt a emis urmatorul comunicat:

 

"Suntem extrem de bucurosi sa va anuntam ca Dirty Shirt a castigat finala nationala W.O.A. Metal Batlle Romania, si astfel va reprezenta tara noastra la finala internationala ce se va desfasura in cadrul unuia din cele mai importante festivale rock din Europa: Wacken Open Air.

Pentru noi, un vis a devenit realitate, si anume de a urca pe scena unui festival de talia Wacken Open Air (festival sold out, cu un public de peste 70.000 de spectatori). Ca si comparatie cu un eveniment din alt domeniu dar de actualitate, e probabil la fel cum orice fotbalist viseaza sa joace la un turneu final, cum ar fi Campionatul Mondial din Brazilia. Speram ca acest eveniment sa nu fie doar o incurunare a pasiunii si eforturilor depuse pana acum, ci inceputul unei noi etape.

De asemenea, vrem sa transmitem salutari celorlalte trupe participante, atat in finala de la Sibiu (
An Theos, DinUmbra, Hathor, The Untold Faith si Vespera) cat si celor din semifinala Cluj Napoca (Diamonds are Forever, Scars of Story si Evergreed). Suntem siguri ca oricare din aceste trupe ar fi putut reprezenta Romania la finala internationala cu succes, deoarece calitatea muzicala si prestatia live in cadrul concursului au fost de asemenea exceptionale.

Am creat un eveniment Facebook pentru rockerii din Romania (si nu numai) care vor merge la Wacken, sperand sa fie alaturi de noi la Wet Stage. Avem nevoie de sustinerea voastra si speram sa fiti cat mai multi acolo in fata scenei. Pana atunci, mai e ceva vreme, si ne putem intalni la Barock Fest Petrosani sau la Route 68 Summer Fest Gurasada.

NE VEDEM LA WACKEN !!!
"

Sursa: Dirty Shirt


MAI MULTE DESPRE Dirty Shirt
Posted by H., at 15:11 |  June 27, 2014  | 0 Comentarii  | 2718 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIRTY SHIRT: castigatorii W.O.A. Metal Battle Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri