stiri rock

DIRTY SHIRT: coperta discului 'Dirtylicious' facuta publica

DIRTY SHIRT: coperta discului 'Dirtylicious' facuta publica
Trupa DIRTY SHIRT a publicat pe pagina Facebook coperta viitorului album Dirtylicious, semnata de Costin Chioreanu (Twilight13Media). Costin este unul din cei mai apreciati designeri la ora actuala in Europa, colaborand recent cu artisti precum At the Gates, Arch Enemy, Opeth, Primordial, etc. 

In plina faza de productie audio, albumul Dirtylicious promite a fi una din cele mai interesante realizari discografice pe scena metal din Romania si din Europa : pe baza unui schelet muzical groovy-hardcore-indus-metal marca Dirty Shirt, trupa a construit o noua morfologie muzicala, combinand intr-o maniera omogena si unica, soundul greu tipic metalului modern cu elemente de muzica traditional din Europa de Est.

Chiar daca primele experiente de fuziune metal – muzica traditionala ale trupei le regasim pe albumele precedente, cu “hit-uri” precum Bad Apples, Freak Show sau Saraca Inima Me, Dirtylicious aduce aceasta simbioza la un alt nivel: albumul este integral influentat sau bazat pe elemente folclorice, iar la inregistrari au participat muzicieni confirmati de instrumente traditionale : viori, clarinet, tambal, acordeon si percutii (sub titulatura Transylvanian Folkcore Orchestra).

Un preview instrumental demo al albumului este disponibil aici :

 

Primele concerte confirmate in cadrul turneului DIRTYLICIOUS sunt ROCKSTADT EXTREME FEST (15 August Rasnov) si ROMANIAN ROCK MEETING (15 mai)

Sursa: Dirty Shirt


MAI MULTE DESPRE Dirty Shirt
Posted by H., at 21:21 |  January 13, 2015  | 0 Comentarii  | 2675 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DIRTY SHIRT: coperta discului 'Dirtylicious' facuta publica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri