stiri rock

Doua trupe noi la Underground Metal Resistance Fest IV si alte informatii

Doua trupe noi la Underground Metal Resistance Fest IV si alte informatii
A mai ramas o singura zi care ne desparte de inceputul festivalului Underground Metal Resistance IV din Question Mark si revenim cu niste informatii de ultima ora pentru public. In urma unor probleme de natura personala, trupa Wooldozer nu mai poate participa la seara Harder de vineri. Ca o surpriza din partea organizatorilor, in locul celor de la Wooldozer vor urca pe scena din Question Mark doua trupe: Red Magnetic si Mice on the Run. Astfel, numele serii se potriveste si mai mult. Incepem cu rock-ul progresiv al celor de la Red Magnetic, continuam cu rock psihedelic cu arome de jazz marca Mice on the Run, urmat de Keeng Ra’at care ne pregatesc un nou jam stoner si terminam cu sludge/stoner-ul celor de la Corecom.

In rest festivalul este presarat cu mai multe surprize din partea trupelor. Pentru seara de sambata Akral Necrosis revine cu o noua formula, Spinecrusher isi prezinta noul vocal, DinUmbra ne-a pregatit o piesa noua in premiera, intitulata Dying World. Joi avem publicul se va intalni pentru prima data cu Formless Terror, cel mai important titlu din Macedonia cand vine vorba de brutal death metal, alaturi de Tanin si tanara trupa Still Vision. Ultima seara a festivalului marcheaza un fel de sarbatoare pentru miscarea de thrash metal romanesc pentru ca pe scena festivalului se vor reuni patru dintre trupele care fac legea in acest gen – N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case si Deathrattle.

Mai multe informatii despre cele doua trupe noi din cadrul Harder Night:

Mice on the Run
https://www.facebook.com/MiceOnTheRun
Red Magnetic
https://www.facebook.com/pages/Red-Magnetic/130340673695807

Line-up complet UMR Fest IV
5 martie, Joi, 20 RON – Opening Night – Formless Terror, Tanin, Still Vision
https://www.facebook.com/events/660758327361388

6 martie, Vineri, 15 RON – Harder Night – Corecom, Keeng Ra’at, Mice on the Run, Red Magnetic
https://www.facebook.com/events/774927869255980/

7 martie, Sambata, 15 RON – Extreme Night – DinUmbra, Akral Necrosis, Spinecrusher
https://www.facebook.com/events/998515570163192/

8 martie, Duminica, 15 RON – Thrash Night – N.E.G.A.T.I.V., Crossbone, Damage Case, Deathrattle
https://www.facebook.com/events/560556437414474/

Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput – festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.

Sursa: Cavalleria Events
Posted by H., at 12:55 |  March 04, 2015  | 0 Comentarii  | 2292 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Doua trupe noi la Underground Metal Resistance Fest IV si alte informatii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri