stiri rock

DROP DEAD FESTIVAL – warm up party

DROP DEAD FESTIVAL – warm up party
Lux Noctis (www.lux-noctis.ro) are placerea sa va invite sambata, 3 iulie, in club Underworld (Str. Coltei 48) la o petrecere warm up a celui mai mare festival deathrock din lume, Drop Dead Festival (DDF), ce ii are ca invitati speciali pe binecunoscuta DJane Polina Y (NY Decay, Drop Dead Magazine si organizatoare a festivalului) si DJ Daniel Triangle (Mutant Transmissions, ex-Din Glorious).

Drop Dead este un festival DIY (do it yourself), faimos de altfel pentru trupele selectate, designul elaborat al scenelor si decorurilor, pentru  proiectiile de film si DJ-ii underground participanti. Pe durata a 5 zile, trupe de post-punk, deathrock, synthpunk, psychobilly, punk, experimental, gothic rock, horror punk, dark cabaret, minimal, etc incanta publicul venit din peste 30 tari anual. Partea cea mai interesanta a acestui festival este locul in care se tine, ce se schimba la fiecare editie, mutandu-se dintr-o capitala in alta sau chiar de pe un continent pe altul, prima editie a festivalului avand loc in SUA. Romania este inscrisa pe lista tarilor ce sprijina turneul de promovare a festivalului si implicit DDF - Austria, Germania, Slovacia, Franta, Grecia, Polonia, Lituania, Danemarca, Suedia, Anglia.

Petrecerea va avea loc pe 2 nivele: la parter – DJ Daniel Triangle – Electro House/ Electro Punk/ Noise/ Ghetto Gothic/ Psychedelic/ Weed Punk, in timp ce la subsol - DJane Polina Y va incinge ringul de dans cu sonoritati din aria Electro Punk/ Coldwave/ No Wave/ NDW (New German Wave) / Deathrock/ Punk/ Minimal/ Post-Punk/ Mutant Wave and all sorts of impolite sounds.

Biletele costa 15 RON si pot fi achizitionate in seara evenimentului direct la locatie, iar accesul publicului se face incepand cu ora 9 PM.

www.dropdeadfestival.com

Sursa: lux-noctis.ro



Posted by Klawz, at 10:00 |  June 30, 2010  | 0 Comentarii  | 1972 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DROP DEAD FESTIVAL – warm up party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri