stiri rock

După 10 ani, CAMIOANE ÎN MULŢIME revine în trafic cu piese noi

După 10 ani, CAMIOANE ÎN MULŢIME revine în trafic cu piese noi
Trupa Camioane în mulţime a revenit pe firmament după zece ani de stat în garaj! Joi seară, Camioanele vor parca chiar în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru un concert cu piese noi, dar şi cu piese vechi, omologate R.A.R.. Vorba aceea: mulţime să fie,că de Camioane nu vom duce lipsă… În deschidere vor concerta cei de la Unflicted.




Camioane în mulţime
- cartea tehnică 
 
Camioane în mulţime a luat fiinţă în anul 2000, la ideea lui Carmen şi Fisă. Prima piesă se numeşte "Varianta 3" şi a fost difuzată prima dată de Andrei Gheorghe la ProFm, după ce numele formaţiei i-a atras acestuia atenţia. A difuzat imediat piesa la radio şi a invitat trupa să cânte la un concert important pe care îl pregătea postul de radio. În anul 2002 apare primul album al formaţiei, "Plastic". După zece ani de pauză, trupa revine în forţă în industria muzicală românească. Piese noi, un sound special şi o nouă componenţă: Carmen Electrica - voce, Fisă - chitară şi clape, Robert - chitară bas şi Alex - tobe. Iată ştirea de la Observatorul Antenei 1 de anul trecut.
 
În deschidere: Unflicted

Este un proiect bucureştean, la început de drum, care a prins viaţă în septembrie 2015. Până în martie, trupa a stat la "dospit". În acest interval au pregătit un setlist cu care pot susţine apariţii live. Din acesta au extras trei melodii care au dus la înregistrarea unui EP, "Exposed". Pentru una dintre aceste melodii, "Awake", au filmat şi un videoclip.
 
 

-------------------
Data şi ora: joi, 7 aprilie , ora 21
Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)
Concert: Camioane în mulţime
În deschidere: Unflicted
Preţ bilet: 20 de lei
After party: Tărăboi de joi în B52 (intrarea liberă). Cu AMON
Facebook Event: Camioane în mulţime | Unflicted @Fabrica

Sursa: Anca Romanescu | PR
Posted by Gina S., at 13:42 |  April 07, 2016  | 0 Comentarii  | 2637 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: După 10 ani, CAMIOANE ÎN MULŢIME revine în trafic cu piese noi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri