stiri rock

EAST WEST FEST 2008 - preselectie pentru Satu Mare si Bihor

EAST WEST FEST 2008 - preselectie pentru Satu Mare si Bihor

Concertul de preselectie Maramures a fost anulat, deoarece o singura formatie a depus candidatura. Astfel, Halat Alb (www.myspace.com/halatalb) va fi "calificata" direct.
Ultimul concert de preselectie, pentru formatiile din judetele Satu Mare si Bihor se va desfasura Sambata, 14 Iunie, Casa Zamfirescu, Satu Mare, Ora 19, 5 lei
Azepam: www.myspace.com/azepam
Cronic: www.youtube.com/watch?v=TITWigAP16I&feature=related
Echoes From The Deep: http://www.myspace.com/echoesfromthedeep
Smog: http://www.myspace.com/smogsatumare
Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc…). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :
- ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sort, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului
- doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota
- fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 4 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 4 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.

Festivalul East West Fest Romania se va desfasura la Seini (Maramures) in weekend-ul 8-10 august 2008 cu formatii din Franta, Ungaria, Grecia, Austria, Italia, Romania...
In urma concertului de preselectie Cluj Napoca, primele doua clasate vor participa la East West Fest: Mushroom Story (www.myspace.com/themushroomstory) si Antidot (www.myspace.com/antidotgroup).
Contact: info@eastwestfest.com
Informatii suplimentare:
www.eastwestfest.com
www.estvest.org

Posted by at 00:00 |  May 30, 2008  | 0 Comentarii  | 3924 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EAST WEST FEST 2008 - preselectie pentru Satu Mare si Bihor

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri