stiri rock

Eicca Toppinen (APOCALYPTICA) a transmis un mesaj fanilor din Romania

Eicca Toppinen (APOCALYPTICA) a transmis un mesaj fanilor din Romania
Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.
 
Eicca Toppinen a transmis un mesaj fanilor din Romania: 
 
Ne bucuram ca revenim in Romania fiindca stim ca avem foarte multi fani aici. Intalnirea cu ei va fi o bucurie pentru noi. Sper ca de aceasta data sa avem mai mult timp sa putem vizita si orasul. Stiu ca aveti cateva atractii turistice care merita vazute. Pentru concertul din cadrul Romanian Rock Meeting vom pregati un recital special dar si o productie speciala. Ne vedem pe 13 mai la Romanian Rock Meeting
 
Au mai ramas 4 zile pentru cei care doresc sa achizitioneze bilete la pretul special: 85 lei in picioare si 95 lei in tribuna. Dupa data de 31 martie valoarea biletelor este de 95 lei in picioare si 110 lei in tribuna, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei in picioare si 125 lei in tribuna.

Ultimele bilete VIP se pot achizitiona la pretul de 250 lei, fiecare bilet include: acces tribuna, poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat si sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica! Poster-ul si pass-ul se vor ridica la intrare in ziua concertului.

 
Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Apocalyptica, Changing Skins , White Walls
Posted by Dragos P., at 17:40 |  March 29, 2012  | 0 Comentarii  | 2912 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Eicca Toppinen (APOCALYPTICA) a transmis un mesaj fanilor din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri