stiri rock

EUROPE urca pe scena OST FEST in a doua zi, sambata 16 iunie!

EUROPE urca pe scena OST FEST in a doua zi, sambata 16 iunie!
Povestea incepe in 1979, cand in Upplands Väsby lua nastere o trupa suedeza denumita pe atunci Force, compusa din trei tineri ambitiosi: vocalistul Joey Tempest, chitaristul John Norum si basistul Tony Reno. Ulterior trupa a luat numele Europe si a devenit celebra in toata lumea in 1986 cand au lansat albumul The Final Countdown, album ce s-a vandut in SUA in peste 3 milioane de copii.

Iata, 33 de ani mai tarziu, pe 16 iunie 2012, membrii EUROPE vor urca pe scena festivalului OST Fest de la Romexpo si vor electriza atmosfera cu muzica lor!

In anii ’80 Europe a fost trupa de rock cu cel mai mare succes la public, vanzand in intreaga lume peste 20 milioane de albume. Este una din putinele trupe din lume care au intrat in top 20 albume Billboard 200 cu doua albume: The Final Countdown si Out of This World, iar in top Billboard Hot 100 au avut doua single in top 10: The Final Countdown si Carrie.

Dupa ce ani buni Europe s-a bucurat de admiratia fanilor din intreaga lume, in 1992 membrii trupei decid ca este cazul sa ia o pauza si sa dispara o perioada de timp din lumina reflectoarelor. Dupa 11 ani de pauza, in 2003, trupa Europe se reuneste oficial si continua seria de succese cu albumele Start from the Dark si Secret Society.

Ultimul album al trupei Europe se numeste Bag of Bones si va fi lansat in luna martie a acestui an, iar fanii romani vor avea norocul de a-i asculta live pe membrii Europe interpretand melodii si de pe noul album. Deasemenea din playlist nu vor lipsi melodii ce au influentat generatii intregi, precum: The Final Countdown, Carrie, Cherokee sau Open Your Heart.

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului OST Fest, preturile biletelor si abonamentelor se regasesc mai jos:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
-    500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    350 lei Fire Circle
-    265 lei Tribuna
-    120 lei Golden Circle
-     90 lei Gazon

       Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt urmatoarele:
-    800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
-    525 lei Fire Circle
-    400 lei Tribuna
-    200 lei Golden Circle
-    150 lei Gazon

Mai multe detalii despre festivalul OST Fest, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.



MAI MULTE DESPRE Europe
Posted by Dragos P., at 12:57 |  February 16, 2012  | 0 Comentarii  | 2351 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: EUROPE urca pe scena OST FEST in a doua zi, sambata 16 iunie!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri