stiri rock

Fanii rock din toata lumea vin in Transilvania pentru IRON MAIDEN!

Fanii rock din toata lumea vin in Transilvania pentru IRON MAIDEN!

Iron Maiden va concerta in data de 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, biletele pentru acest eveniment punandu-se in vanzare marti, 24 mai, la pretul general de 100 RON, pe www.servuscluj.ro. La doar doua zile de la punerea in vanzare a biletelor, s-au inregistrat solicitari din toate colturile lumii: Belgia, Ungaria, Germania, Mexic, Brazilia si chiar Australia!

Anuntul legat de concertul greilor rock-ului mondial in inima Transilvaniei a facut inconjurul lumii, show-ul legendarei trupe britanice, precum si pretul accesibil, atragand pana in acest moment numeroase solicitari, atat din partea fanilor romani, cat si a celor din  Belgia, Serbia, Ungaria, Franta, Germania, Mexic, Brazilia, Australia sau Noua Zeelanda. “Fanii Iron Maiden au luat cu asalt site-ul www.servuscluj.ro inca de luni de la ora 12:00, cand s-au pus biletele in vanzare. Este de-a dreptul impresionant cat de multe solicitari au venit de dincolo de granitele tarii: un fan Iron Maiden din Australia si-a comandat chiar bilete pentru intreaga familie!” a declarat Liviu Alexa, reprezentantul companiei organizatoare.

Fanii Iron Maiden nu sunt singurii care asteapta cu nerabdare show-ul din 15 august, membrii trupei fiind la fel de incantati de prima lor vizita in Cluj-Napoca: “ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert in Romania, iar bucuria este cu atat mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! Abia asteptam sa cantam aici!", a declarat Steve Harris, basistul si membru fondator al trupei.

Eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj si organizat de Imagistica si Iconica, concertul Iron Maiden care va avea loc pe data de 15 august in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj-Napoca, este inclus in turneul „The Final Frontier”, ce anticipeaza aparitia albumului cu acelasi nume. Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.servuscluj.ro, acestea putand fi achizitionate cu card bancar sau ramburs, precum si de la sediul Servus Cluj, din Str. Regele Ferdinand nr. 30, Cluj Napoca (vis-a-vis de Posta), la pretul general de 100 RON.
 

Organizator: Imagistica & Iconica



MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by Cynyc, at 13:28 |  May 26, 2010  | 0 Comentarii  | 3340 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Fanii rock din toata lumea vin in Transilvania pentru IRON MAIDEN!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri