stiri rock

FILTHFEST - inca 300 de bilete disponibile

FILTHFEST - inca 300 de bilete disponibile

Datorita finalizarii unor lucrari la tribunele din incinta Salii Sporturilor din Clui Napoca, putem anunta suplimentarea numarului de bilete cu inca 300 de bucati. Pana in ziua concertului, pretul acestora va fi tot de 100 lei. Biletele pentru FilthFest se gasesc in reteaua Eventim, adica in aproape toate magazinele Germanos din tara.
Toate punctele de vanzare le puteti gasi accesand www.eventim.ro. In ziua concertului pretul unui bilet va fi de 110 lei.

Detalii FilthFest

Accesul in sala este permis incepand cu ora 18.00

Ora de incepere ora 19:00

Program

Dead Shape Figure - 40 min

Change over - 15 min

Turisas - 45 min

Change over - 15 min

Moonspell - 60 min

Change over - 20 min

Cradle Of Filth - 75 min


Accesul la concert cu aparatura de inregistrare audio-video este STRICT INTERZIS!!! Sunt premise aparate foto de tipul compact camera. Aparatele foto profesionale sau semiprofesionale nu sunt permise!
Atentie: NU va fi amenajata nicio zona speciala pentru depozitarea aparatelor foto profesionale sau semiprofesionale ori a camerelor de luat vederi aduse de cei care “uita” regulile!!!

Managerul de turneu si altii membrii ai staff-ului FilthFest vor fi prezenti atat in zona de acces in cladire, cat si in sala unde va fi concertul. Ei au dreptul sa decida daca un anume aparat constituie o incalcare sau nu a restrictiilor de fotografiere. Masurile pe care le pot lua sunt dintre cele mai neplacute: confiscarea aparatului si/sau evacuarea posesorului.

Alte informatii si amanunte gasiti la http://www.promusicprod.ro/filthfest/



MAI MULTE DESPRE Cradle of Filth, Dead Shape Figure, Moonspell, Turisas
Posted by Krudd Promotion, at 00:00 |  April 22, 2009  | 0 Comentarii  | 2092 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FILTHFEST - inca 300 de bilete disponibile

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri