stiri rock

FLAG: trei fosti componenti BLACK FLAG din nou impreuna

FLAG: trei fosti componenti BLACK FLAG din nou impreuna
Keith Morris (OFF!, ex-Circle Jerks) si Chuck Dukowski (The Chuck Dukowski Sextet), doi dintre membrii fondatori ai legendarului grup Black Flag, alaturi de tobosarul Bill Stevenson care este prezent pe cinci din cele sase albume de studio ale grupului Black Flag, alaturi de chitaristul grupului The Descendents, Stephen Egerton, si-au unit fortele sub numele FLAG.

Trupa reprezinta o varianta a grupului Black Flag si lucreaza in momentul de fata la un repertoriu ce va contine 30 de piese clasice Black Flag. Grupul a postat urmatorul mesaj prin intermediul paginii oficiale de Facebook:

"Inspired by the crowd’s enthusiastic reaction, Morris (whose post-Black Flag career includes fronting the Circle Jerks and, most recently, hardcore revivalists OFF!), Dukowski (who, after exiting Black Flag in 1983, founded SWA, Würm, United Gang Members, October Faction, and, his current outfit, the Chuck Dukowski Sextet), Stevenson, and Egerton decided to extend the legacy, working up a repertoire of 30 classic Black Flag songs with an eye toward future live performances.

Taking their cue from the black flag of anarchy, they’re calling themselves FLAG. Long may they wave.
"


Intr-un interviu oferit de Keith Morris in luna mai a anului 2012 pentru Metalfan Romania, artistul a vorbit despre o eventuala reuniune a grupului Black Flag:

"N-ar merge. Chitaristul nu poate tine pasul si are probleme in a-si aminti cantece pe care le-a scris, pentru ca a ramas un pic in urma. Unii dintre tipii care au plecat din Black Flag au fost dezamagiti si nu s-ar mai intoarce in trupa. Au fost tot felul de pacaleli si nenorociri care i-au facut cu capul pe unii oameni... Plus asa-zisa reunire in spectacolul First Four Years la Hollywood Palladium in 2003, care i-a facut pe multi fani sa se simta pacaliti si sa creada ca Ginn chiar a pus ultima lopata de tarana pe mormantul Black Flag."

Keith Morris a lansat alaturi de Black Flag EP-ul Nervous Breakdown (1978) si compilatia Everything Went Black (1982). Basistul Chuck Dukowski apare pe EP-urile Nervous Breakdown (1978), Jealous Again (1980), Six Pack (1981), TV Party (1982), pe albumul de studio Damaged (1981), dar si pe compilatia Everything Went Black (1982). Tobosarul Bill Stevenson apare pe albumele My War (1984), Family Man (1984), Slip It In (1984), Loose Nut (1985), In My Head (1985), dar si pe EP-urile TV Party (1982), The Process of Weeding Out (1985) si discul live Live '84 (1984).



MAI MULTE DESPRE Black Flag, Chuck Dukowski Sextet, FLAG, OFF!
Posted by H., at 20:15 |  January 25, 2013  | 1 Comentarii  | 3821 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FLAG: trei fosti componenti BLACK FLAG din nou impreuna

  • fara Greg Ginn in trupa nu prea exista Black Flag. si Flag fara Black e ca si Heads fara Talking sau Straits fara Dire.

    1. Posted by Kant | 27 Ianuarie 2013 14:10
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri