stiri rock

FLESH RODEO a lansat single-ul 'End of Greatness'

FLESH RODEO a lansat single-ul 'End of Greatness'
End of Greatness, noul single al grupului Flesh Rodeo poate fi ascultat mai jos:

 

Single-ul End of Greatness, inregistrat si masterizat de Marius Costache (Studio 148), are o durata de aproape 13 minute, fiind cea mai lunga si probabil cea mai experimentala compozitie de pana acum a trupei. Compusa inca din anul 2012, piesa surprinde perioada de tranzitie dintre sound-ul incipient Flesh Rodeo, concretizat prin albumul Tellurium-128 si noile viziuni si abordari muzicale ale trupei, ce urmeaza a fi prezentate pe al doilea material full-length, planificat pentru lansare in 2016.

Prin inregistrarea acestui single se incearca, asadar, imortalizarea unei etape aparte in procesul evolutiv al trupei, caracterizata printr-un echilibru fragil intre sonoritatile mai deschise abordate initial si afinitatile pentru zone muzicale mult mai intunecate si complexe, ce domina perioada post-Tellurium.

End of Greatness este extras de pe EP-ul cu acelasi nume, material ce include si o serie de remixuri ale piesei, realizate de muzicieni autohtoni: Stefan Panea (Environments), Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts of the Road), Vlad Enescu (Karmic Thread, Axial Lead), dar si de doi dintre membrii Flesh Rodeo, solistul Radu Ursoiu si chitaristul Alex Zamfir, prin intermediul proiectului sau experimental, Decomposing Black.

Titlul single-ului (si al EP-ului) reprezinta un termen astronomic ce se refera la pragul observat in organizarea materiei in Univers dincolo de care acesta este caracterizat de omogenitate si izotropie. Ultimele structuri detectate la scara larga sunt filamentele si super-roiurile de galaxii; dincolo de End of Greatness acestea sunt randomizate si nu se agrega in alte structuri gravitationale supraordonate" - Flesh Rodeo


MAI MULTE DESPRE Flesh Rodeo
Posted by H., at 09:59 |  October 21, 2015  | 0 Comentarii  | 1479 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FLESH RODEO a lansat single-ul 'End of Greatness'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri