stiri rock

Formatia de deschidere la Deep Purple - o surpriza chiar si pentru organizatori

Formatia de deschidere la Deep Purple - o surpriza chiar si pentru organizatori

Am primit la redactie noi detalii despre concertul Deep Purple:

"Pentru concertul Deep Purple, care va avea loc miercuri, 31 octombrie, pe stadionul Cotroceni, Modus Production intenţiona să invite în deschidere una sau mai multe trupe româneşti. Managementul Deep Purple a anunţat însă că legendara trupă va veni inclusiv cu formaţia de deschidere. Numele acesteia a fost comunicat în urmă cu o săptămână: “Joanna and The Band”. Nu se cunoşteau detalii despre această formaţie, nu se ştia nici măcar naţionalitatea acesteia. Atunci când organizatorii turneului pe plan internaţional au trimis detalii despre formaţia de deschidere, totul staff-ul din România a avut o mare surpriză: “Joanna and The Band” e formată doar din români!

Iată descrierea pe care au trimis-o:

„Joanna and The Band:

Raul Kusak – pian şi clape – cel mai aplaudat pianist din România în acest moment. El compune şi cântă împreună cu cei mai mari muzicieni, în proiecte paralele.

Nicu Patoi – chitară – numărul unu în România în acest moment, bine cunoscut interpret şi orchestrator,  gazdă la “Taverna”, celebrul show de pe TVR.

Adrian Tetrade – tobe – un instrumentist aplaudat şi un cunoscut profesor al unei întregi generaţii de percuţionişti, demonstrator pentru “ Sabian Drums ”.

Shebi – bass – un instrumentist incredibil, carismatic şi inventiv…

Rares  Totu – chitară – un cântâreţ de rock şi blues incredibil, binecunoscut şi iubit în România

Joanna Hartescu – voce – plină de forţă şi carismă, ”the blues babe “, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cântăreţe de blues şi jazz… personalitate puternică şi voce asemenea.”

Joanna este de fapt Ioana Hărţescu. Am întrebat-o cum a ajuns să cânte în deschidere la Deep Purple, o onoare pe care multe trupe şi-ar fi dorit-o. ” Prin managerul meu. El a trimis nişte materiale la managementul Deep Purple. Ei ne-au răspuns că tocmai încep un turneu în Europa şi prima ţară este chiar România. Ne-au invitat să cântăm în deschidere. Sperăm că nu e ultima colaborare cu Deep Purple. ”

“Joanna and The Band” a fost prezentă mulţi ani pe scena cluburilor şi a festivalurilor din România, sub această denumire sau ca “Joanna and Midnight Express”. Componenţa era aproape identică. Nicu Patoi este cel mai nou venit în trupă. Chiar dacă Ioana Hărţescu locuieşte de trei ani în Quatar, muzicienii au păstrat legătura, ca prieteni, dar şi ca artişti. Reunită, trupa revine în atenţia publicului din România într-un mod memorabil: în deschiderea super-concertului Deep Purple.

Biletele pentru concertul Deep Purple pot fi achiziţionate prin reţeaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, Stadionul Cotroceni şi online de pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro. Pentru noutăţi urmăriţi şi site-ul www.gigs.ro."



MAI MULTE DESPRE Deep Purple
Posted by at 00:00 |  October 29, 2007  | 3 Comentarii  | 5781 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Formatia de deschidere la Deep Purple - o surpriza chiar si pentru organizatori

  • O surpriza pentru noi toti! Mult succes!

    1. Posted by bogdan | 31 Octombrie 2007 14:47
  • Trupa facuta adhoc pentru deschidere. Or fi buni dar parca prea e trupa de vapor facut asa repede si fara un nume. Adevarul e ca nu stiu o trupa in romania care sa fi meritat acest lucru. Si cum cineva trebuie sa cante in deschidere, s-a facut echipa nationala de muzica :)))

    2. Posted by Mihnea | 31 Octombrie 2007 19:25
  • Jos palaria pentru componentii trupei Midnight Express. Niste oameni si niste instrumentisti incredibili.

    3. Posted by shobo | 31 Octombrie 2007 20:59
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri