stiri rock

Formaţia germană de black metal, Imperium Dekadenz se ȋntoarce la primul album şi scoate un videoclip

Formaţia germană de black metal, Imperium Dekadenz se ȋntoarce la primul album şi scoate un videoclip
„Schwarze Wälder” este o piesă extrasă de pe albumul de debut al duoului german, „...und die Welt ward kalt und leer”, lansat ȋn 2006, iar astăzi muzicienii black metal fac o călătorie ȋn timp şi vin cu un videoclip live ȋn alb-negru la piesa respectivă.


Prin acest videoclip la clasica piesă ‘Schwarze Wälder’ ne ȋntoarcem la albumul nostru de debut,” declară Imperium Dekadenz. „Horaz a filmat natura impresionantă de la noi de-acasă, din Pădurea Neagră ȋn timpul drumeţiilor sale pline de cotituri şi a combinat aceste imagini cu impresii de la show-ul nostru de la Summerbreeze Open Air 2016. Rădăcinile adȃnci din văile şi pădurile aflate ȋn zona noastră se ȋntrepătrund cu black metal-ul original din trecutul nostru – astfel se produce o ȋncărcătură cu energie pură şi brută.”

Cel mai recent material semnat de Imperium Dekadenz este „Dis Manibvs”, cel de-al cincilea album ȋn discografie şi a ieşit ȋn august 2016 la Season of Mist. Iată mai jos coperta acestui disc, creată de Francesco De Luca. 
 
 
Foto: Severin Schweiger
Posted by Gina S., at 15:55 |  March 06, 2017  | 0 Comentarii  | 3882 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Formaţia germană de black metal, Imperium Dekadenz se ȋntoarce la primul album şi scoate un videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri