stiri rock

GOD finalizeaza un nou album

GOD finalizeaza un nou album

Trupa God a finisat inregistrarile la noul album Forefathers - A Spiritual Heritage (coperta in imagine), realizate in Studioul 13 din Moita, Portugalia. Noul produs va contine 7 compozitii epice si conceptuale bazate pe vechea traditie si mitologie dacica ce se vor intinde pe parcursul a aproximativ 50 de minute. Celor 7 noi piese li se va adauga si coverul Alma Matter apartinand formatiei Moonspell!

Ca si in cazul precedentului disc semnat GOD, anume EP-ul Hell & Heaven (2006), versurile sunt interpretate cu preponderenta in limba romana si engleza, iar pe alocuri se regasesc si cateva pasaje cantate in limba portugheza.

Coperta albumului Forefathers este bazata pe o celebra pictura intitulata Mesaj catre Zamolxes' apartinand lui Radu Oltean. Aspectul grafic al intregului produs va fi realizat in Germania de catre KHÆROTICA | GFX Vortex Designs™.

Momentan, viitorul material de studio se afla in Germania pentru a fi mixat si masterizat in studioul Helion, acolo unde au mai fost produse si albumele unor trupe precum Equilibrium, Darkseed, SpiRitual, Shiva In Exile, Atargatis sau Lunar Aurora!

Mai multe informatii in curand!



MAI MULTE DESPRE GOD
Posted by God, at 00:00 |  June 27, 2009  | 1 Comentarii  | 2560 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOD finalizeaza un nou album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri