stiri rock

GOD la a 13-a aniversare

GOD la a 13-a aniversare

"Revenim in atentia dumneavoastra cu ultimele noutati din tabara Hoardei GOD stabilita actual pe taramurile lusitane. Incepand cu anul 2007 (dupa ce a lansat in august 2006 ultimul produs Hell & Heaven) hoarda de barbari a pornit invazia portugheza prin turneul denumit: "The BARBARIAN HORDE On Tour 2007 - Lusitanian Invasion"
Dupa opt batalii, in diferite locatii ( printre care se numara si cele din deschiderea la NEGURA BUNGET si  NAPALM DEATH) hoarda se pregateste pentru cea de-a noua lupta, un eveniment care are o mare importanta spirituala, dat fiind faptul ca aceasta data semnifica aniversarea celor 13 ani de istorie GOD!!!
Concertul va avea loc intr-un club select din apropierea Lisabonei, In Live Caffe, pe 29 Iunie 2007. Repertoriul live va include piesele de pe noul EP, compozitii noi ce vor aparea pe viitorul album denumit Forefathers, si, binenteles, piese din perioada magnifica traita in Romania, printre care se regasesc Diabolus In Musica, Black Judgement Day, Here Comes The Night...
Grupul GOD va avea pe langa componenta de baza si invitati speciali ce li se vor alatura pe scena la diferite piese, a dintre surprize constand-o cover-ul dupa celebrul hit MOONSPELL intitulat Alma Mater!
De asemenea, evenimentul mai are si o alta mare insemnatate pentru membrii fondatori, anume la miezul noptii cand va incepe concertul, 29 spre 30, Gelu, chitaristul si compozitorul trupei GOD, isi va aniversa cei 30 de ani!!!"

Castor - GOD



MAI MULTE DESPRE GOD
Posted by Klawz, at 00:00 |  June 18, 2007  | 8 Comentarii  | 3932 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOD la a 13-a aniversare

  • GOD RULES!

    1. Posted by stefan | 18 Iunie 2007 16:18
  • Stefane, intr-adevar God rules in toate cele..oricum sunt sigur ca te referi la nenea ala mare din ceruri, nu la amarastenii astia de care nici nu mai stiam ca traiesc..;)

    2. Posted by Gigi de la apa calda | 18 Iunie 2007 16:24
  • Mie imi plac cei de la God. Daca ar veni in Romania as merge la concert. Mai stiu destui care ar face la fel din cauza From the Moldavian Ecclesiastic Throne, si
    Sublime. La mai mare!

    3. Posted by Nightireign | 18 Iunie 2007 17:32
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri