stiri rock

Grimegod va concerta în Bucureşti, interpretând albumul „Dreamside of Me” în premieră

Grimegod va concerta în Bucureşti, interpretând albumul „Dreamside of Me” în premieră
 Grimegod revine la jumătatea lunii iunie în capitală, de această dată cu un concert inedit. Pentru prima oară în Bucureşti, va fi prezentat integral albumul „Dreamside of Me”, material considerat de presă o capodoperă a anilor ’90.
 
Etichetat de critici drept „emotional depressive gothic doom metal”, „Dreamside of Me” a fost lansat în 1997 de Bestial Records şi rămâne peste ani unul dintre cele mai iubite materiale ale acelui sfârşit de mileniu... O oră de muzică ce provoacă emoţie şi suferinţă, o călătorie în universul interior al visului. 
 
 
Concertul va fi deschis de Katara, trupă de melodic death metal cu influenţe din mai multe subgenuri ale metal-ului. Înfiinţată în anul 2014, în Arad, Katara îşi ia numele din limba greacă (cuvântul se traduce ca „blestem”).  Pe16 iunie, trupa revine în Bucureşti, pentru o nouă repriză de metal greu!
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 iunie, cu începere de la ora 20:00 în Yellow Club (situat pe Lucreţiu Pătrăşcanu, numărul 1, sector 3, Bucureşti). Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul şi este interzis accesul cu băutură şi mâncare aduse din afara clubului. Fiind un eveniment marca Metal Under Moonlight (ediţia cu numărul 74), veţi găsi în zona de concert şi un stand cu muzică şi merchandise. Preţul unui bilet la acest concert este 20 de lei şi acesta poate fi achiziţionat doar la intrarea în Yellow Club, în seara evenimentului. Acest concert este non-profit, iar toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizare. 
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Grimegod
Posted by Gina S., at 13:06 |  May 02, 2018  | 0 Comentarii  | 2112 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Grimegod va concerta în Bucureşti, interpretând albumul „Dreamside of Me” în premieră

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri