stiri rock

Grindcore Picnic pe 27 mai la Fabrica, cu Blutrină şi ceva manifestări de punk, crust şi hardcore

Grindcore Picnic pe 27 mai la Fabrica, cu Blutrină şi ceva manifestări de punk, crust şi hardcore
 Pentru ziua de sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 19:30, se anunţă o petrecere extremă sub tematica „Grindcore Picnic”. Atât pe scenă cât şi în public va fi o adunătură de trupe româneşti, cu ceva demenţă finlandeză şi maghiară, de asemenea. 
 
Avem în primul rând Blutrină, party gore grind din Timişoara, grup care va apărea pentru prima dată în Bucureşti prezentând debutul „Looney Fuckin’ Grind”, album scos via Loud Rage Music. 
 
 
Apoi, Cut to Fit, un  duo specializat pe sludge crust punk din Tampere, Finlanda, vine în Fabrica să ne arată o sălbaticie pre-apocaliptică. 
 
 
Din Budapesta, sub mărcile ghetto crustcore-ului pe ritm D-beat, Kyliga Dälen se va prezenta cu misiunea de a face toate lucrurile şi minţile să scape de sub control. 
 
 
Nu în ultimul rând, Visions of Madness din Bucureşti, o superbă manifestare de female fronted hardcore punk, va acapara spaţiul pentru o portretizare crudă a mizeriei umane. 
 
 
Posterul care anunţă această întâmplare este semnat de un binecunoscut patron al artelor nenorocite, adică Sebastian Stancu.
 
Posted by Gina S., at 15:52 |  May 12, 2017  | 0 Comentarii  | 2897 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Grindcore Picnic pe 27 mai la Fabrica, cu Blutrină şi ceva manifestări de punk, crust şi hardcore

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri