stiri rock

Grupul de death groove din Sofia, Grimaze în deschiderea concertului de lansare a noului album Deathrattle

Grupul de death groove din Sofia, Grimaze în deschiderea concertului de lansare a noului album Deathrattle
Pentru lansarea noului album Deathrattle, „Power Corrupts”, care va avea loc pe 22 septembrie în Fabrica din Bucureşti, va fi invitat în deschidere grupul de death groove din Sofia, Grimaze. Înfiinţat în 2013 de vocalistul Pavel Krumov, chitarista Melina Krumova şi toboşarul Nedislav Miladinov, cu adăugarea ulterioară a basistului Georgi Ivanov în formulă, grupul bulgar adoptă o manieră progresivă în exprimarea genurilor alese, în timp ce latura lirică apare ca o reflecţie asupra explorării sinelui interior şi lumii exterioare.

Un fapt deosebit în biografia trupei Grimaze este că, în cadrul turneelor susţinute în trecutul recent, concertele au fost intercalate cu activităţi ecologice. Astfel, Grimaze s-a implicat în regim de voluntariat în evenimente care au avut ca scop curăţarea naturii de deşeuri, unde au contribuit şi ascultătorii trupei. Bulgarii au susţinut patru turnee sub titlul „Metal for Waste”, în urma cărora cantităţi considerabile de deşeuri au fost îndepărtate din mediul înconjurător. Iată mai jos un film scurt despre aceste activităţi al trupei.
 
 
 
În cele ce ţin de partea discografică, Grimaze a lansat în 2016 un EP omonim care conţine şase piese, iar în prezent înregistrează albumul full-length, „Planet Grimaze”.
 


MAI MULTE DESPRE Deathrattle, Grimaze
Posted by Gina S., at 17:14 |  June 26, 2018  | 0 Comentarii  | 2251 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Grupul de death groove din Sofia, Grimaze în deschiderea concertului de lansare a noului album Deathrattle

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri