stiri rock

Grupul ucrainean de alternative psychedelic stoner, Sinoptik, revine în ţară cu un concert în Bucureşti

Grupul ucrainean de alternative psychedelic stoner, Sinoptik, revine în ţară cu un concert în Bucureşti
 Câştigător al concursului Global Battle of the Bands din 2016 în finala de la Berlin, grupul Sinoptik reprezintă tendinţele muzicale a trei generaţii rock concomitent. Cu versuri de bun gust şi cu un sunet exploziv, muzica Sinoptik emană energie printr-o estetică plăcută în care tonurile abrazive de chitară tipice stoner-ului fac pereche desăvârşită cu nuanţele sci-fi înfăptuite pe clape. Sinoptik revine cu un concert special în Bucureşti pe 15 septembrie, la club B52. 


 
 
Dmitriy Sinoptik, vocalistul şi chitaristul grupului a trăit o bună vreme în Anglia, unde a înregistrat două albume cu trupa locală The Wow Signal. Muzicianul a susţinut numeroase concerte pe teritoriul englezesc, incluzând un show de deschidere la Iggy Pop. Cu Sinoptik a deschis luna aceasta concertul Marilyn Manson din Kiev. Două dintre turneele Sinoptik din trecut au mai adus trupa pe scenele româneşti, o dată cu un concert la Blaj Alive şi a două oară în cadrul evenimentului Artmania Bucharest Blast, cu Within Temptation cap de afiş.  
 

Biletele pentru concertul de pe 15 septembrie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică cu 1800 de puncte (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de la Metrou Unirii 1 de lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Café, precum şi în ziua concertului, la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet. Preţul unui bilet este de 20 de lei în presale şi 25 de lei în ziua concertului.

Sursa: Final Step Productions
Posted by Gina S., at 16:32 |  August 24, 2017  | 0 Comentarii  | 2375 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Grupul ucrainean de alternative psychedelic stoner, Sinoptik, revine în ţară cu un concert în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri